Administratiekantoor Assen - Hoogeveen

Welkom op de website van Finovion Assen-Hoogeveen.

Mijn naam is Frank Pastoor, 42 lentes jong en heb inmiddels bijna 25 jaar ervaring in de samenstel- en adviespraktijk. Op dit moment kunt u ons vinden in Hoogeveen (Donau 5-22) en Norg (Brink 1).

Met mijn team sta ik klaar voor u om u te helpen bij al uw vragen op financieel en fiscaal gebied. Zodat u kunt doen waar u goed in bent; ondernemen!

Geen verrassingen achteraf, vooraf stemmen wij met elkaar de tarieven af. Deze manier van werken is een basis voor een goede samenwerking.

Ik wil graag met u in contact komen. Neemt u contact met mij op? Ik kom graag bij u langs.

 

Frank Pastoor
Kantooreigenaar Assen

Administratiekantoor Assen

Uw cijfers actueel met administratiekantoor Assen

Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Assen dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Assen als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

Ons administratiekantoor Assen staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

Zicht op uw financiën

Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Assen verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Assen gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

Advies voor uw financiën

Ons administratiekantoor Assen kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

 

Contactinformatie

Brink 1
9331 AA - Norg
0528-722203
assen@finovion.nl

Informatie aanvragen
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven