fbpx

Boekhouder worden bij Finovion?

Heeft u nog geringe ervaring met financiën? Wilt u toch boekhouder worden? En het liefst een vooruitstrevende boekhouder worden? Sluit u dan aan bij het netwerk van administratiekantoren Finovion en wij ondersteunen u bij het worden van een volwaardige boekhouder. Een boekhouder worden bij Finovion betekent, meer dan alleen boekstukken invoeren. Wij helpen u naar tevreden relaties, door proactief op te trekken naar relaties en door gebruik te maken van de ervaring van het kennisnetwerk Finovion.

Boekhouder worden bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Bij de uitvoering van uw boekhouding leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Boekhouder worden bij Finovion zorgt ervoor dat u toegang krijgt tot boekhoudsoftware AccountView en Twinfield en uw relaties online toegang kunt geven tot deze software. Verder hebben wij scan- en herkenningssoftware in huis waarmee u versneld de boekstukken in administraties kan verwerken. Boekhouder worden bij Finovion biedt u een ICT administratie straat en boekhouder worden bij Finovion zorgt ervoor dat u zich als vooruitstrevende boekhouder kan onderscheiden.

Speerpunten van Finovion boekhouder worden

  • Toegang tot boekhouders netwerk met collegialiteit;
  • Toegang tot professionele ICT infrastructuur;
  • Geen tijd hoeven te steken in updates en backups software;
  • Online mogelijkheden voor relaties;
  • Sneller groeien in het aantal klanten.

Informatie over boekhouder worden bij Finovion

Wilt u meer informatie over boekhouder worden bij Finovion? Wij geven graag in een eerste kennismakingsgesprek de voordelen van aansluiting aan, inclusief de kosten. Vul onderstaande informatieaanvraag in en onze centrale organisatie neemt contact met u op om meer te vertellen over boekhouder worden bij Finovion.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.