fbpx

Boekhoudkantoor ZZP

Als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) ziet uw administratie er doorgaans anders uit dan die van een grote organisatie. Op het gebied van financieel advies en boekhouden heeft u dan ook specifieke wensen en behoeften. Finovion is een ervaren ZZP boekhoudkantoor dat dit begrijpt en dat u op maat kan ondersteunen bij de administratieve kant van uw bedrijfsvoering.

Van het doen van uw boekhouding tot het opstellen van uw jaarrekening: als ZZP boekhoudkantoor kunnen wij u desgewenst compleet ontzorgen. Daarnaast bieden wij nog vele andere diensten aan, zoals het voeren van uw salarisadministratie of het geven van fiscaal advies over zeer ingewikkelde materie.

Boekhouder of boekhoudkantoor gezocht?

Persoonlijk contact vormt een belangrijk onderdeel van de aanpak van ons boekhoudkantoor. U krijgt een in ZZP gespecialiseerd aanspreekpunt dat u altijd kunt bellen wanneer u fiscale of financiële vragen heeft. Zelfs bij de meest complexe vraagstukken is er altijd wel een boekhouder van Finovion die u met raad en daad kan bijstaan.

De boekhouder ZZP legt u op heldere wijze uit wat de cijfers in uw administratie precies betekenen en hoe uw bedrijf er op dit moment voorstaat. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Zeker voor een ZZP’er is dit uitermate belangrijk.

Administratie eenmanszaak voeren

Als ZZP’er wilt u bij voorkeur altijd controle houden over uw administratie. Speciaal daarom kunt u bij Finovion online boekhouden, zodat u vanaf elke willekeurige computer toegang heeft tot bedrijfsrapportages en grafieken. Zo kunt u overal ter wereld uw administratie inzien en nieuwe zaken toevoegen.

Natuurlijk betekent dit allerminst dat u er alleen voorstaat. De adviseurs van ons ZZP boekhoudkantoor zijn op elk gewenst moment in te schakelen voor hulp en kunnen indien gewenst met u meekijken tijdens het verwerken van uw administratie. Op deze manier krijgt u op eventuele vragen direct antwoord.

Kosten voor een ZZP boekhouder

Dat een boekhoudkantoor voor ZZP zeker niet duur hoeft te zijn, wordt bewezen door de aantrekkelijke prijsstelling van Finovion. Wij werken op basis van vaste prijzen voor onze administratieve diensten en houden hierbij terdege rekening met het beschikbare budget van veel ZZP’ers.

Een groot voordeel is dat de kosten voor onze boekhoudkundige diensten zichzelf op termijn weer terugverdienen. Ons financieel advies kan u namelijk veel geld besparen, bijvoorbeeld bij het indienen van de belastingaangifte. Voor meer informatie vul de onderstaande contact aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.59.5