fbpx

Managementinformatie

Bereken je tarief Vraag info aan

Managementinformatie met actuele cijfers

Maak je als ondernemer voldoende tijd vrij om jouw cijfers kritisch door te nemen? Stel je jezelf ieder jaar financiële en bedrijfseconomische doelen en zorg je dat de resultaten in lijn zijn met deze doelstellingen? Vind je dit lastig en heb je hulp hierbij nodig? Misschien wordt het dan hoog tijd om bij te sturen met de ondersteuning en managementinformatie van Finovion. Economische wijzigingen, veranderingen in jouw sector en andere omgevingsfactoren vragen immers om een koersbepaling van je bedrijf. Met de juiste cijfers in handen heb je voldoende managementinformatie en kun je gefundeerd beslissingen nemen.

Bruikbare managementinformatie

Finovion helpt je bij het verzamelen van de gegevens en de omzetting van deze gegevens naar bruikbare informatie. Met de juiste cijfers in handen kun je snel actie ondernemen. Stijgende loonkosten, dalende omzet, tegenvallende marketinginspanningen, toename van het ziekteverzuim en daling van de winstmarge. Allemaal kengetallen waarbij het van belang is om actie te ondernemen. Bij Finovion krijg je een bedrijfsadviseur die bekend is met jouw branche en weet hoe de negatieve spiraal omgebogen kan worden. Wij hebben financiële dashboards actief met branche-specifieke kengetallen. Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in de voor jouw bedrijf belangrijke managementinformatie.

Wat we voor je kunnen doen

Onze werkwijze

Download gratis MKB-boekje

Fiscale tips en
blunders

Download

pdf-download

Overzichtelijke cockpit

Als ondernemer, manager of directielid wil je sturen op cijfers. De kernvraag is: hoe zijn omzet, brutowinst en (loon)kosten in vergelijking tot de begroting of een andere periode? Welke trends kunnen we uit de cijfers halen? Finovion kan deze managementinformatie via een cockpit aan je presenteren. Je krijgt geen brij aan informatie. In één oogopslag geeft ons dashboard jou de belangrijkste managementinformatie.

Rendementsbeheersing

De managementinformatie software van Finovion is ondernemers, managers of directeuren uit het hart gegrepen. Hoe dynamisch jouw bedrijf ook is en hoe onvoorspelbaar je klanten ook kunnen zijn, onze financiële cockpit vertelt op elk moment hoe de zaken ervoor staan.

Behalve dat inzicht hebben onze adviseurs uit jouw eigen regio ruime ervaring en denken als ondernemer mee over jouw complete bedrijfsvoering. Finovion kijkt fris tegen je organisatie aan en ontdekt verbeterpunten. Je zult ons daarbij ervaren als een partner. Een adviseur die respect heeft voor wat je hebt opgebouwd. Ons advies: denk aan jouw rendement.

Vind een kantoor in je buurt

Of bekijk dit kantoor

Kantorenoverzicht

Veelgestelde vragen

MKB informatieaanvraag

Wil je weten wat je betaalt als je kiest voor jouw Managementinformatie bij Finovion? Vul dan de informatieaanvraag in.

9.5/10 bekijk 245 reviews
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.