Finovion activeert

Managementinformatie

Managementinformatie met actuele cijfers

Maakt u als ondernemer tijd vrij om uw cijfers kritisch door te nemen? Stelt u zichzelf ieder jaar financiële doelstellingen en zorgt u dat de resultaten in lijn zijn met deze doelstellingen? Misschien wordt het hoog tijd bij te sturen met de ondersteuning en managementinformatie van Finovion. Economische wijzigingen, veranderingen in uw sector en andere omgevingsfactoren vragen immers om een koersbepaling van uw bedrijf. Met de juiste cijfers in handen heeft u voldoende managementinformatie en kunt u gefundeerd beslissingen nemen.

Bruikbare managementinformatie

Finovion helpt u bij het verzamelen van de gegevens en de omzetting van deze gegevens naar bruikbare informatie. Met de juiste cijfers in handen kunt u snel actie ondernemen. Stijgende loonkosten, dalende omzet, tegenvallende marketinginspanningen, toename van het ziekteverzuim en daling van de winstmarge. Allemaal kengetallen waarbij het van belang is om actie te ondernemen. Bij Finovion krijgt u een financiële coach die bekend is met uw branche en weet hoe we een negatieve spiraal kunnen ombuigen. Wij hebben financiële dashboards actief met branchespecifieke kengetallen.

Overzichtelijke cockpit

Als ondernemer, manager of directielid wilt u sturen op cijfers. De kernvraag is: hoe zijn omzet, brutowinst en (loon)kosten in vergelijking tot de begroting of een andere periode? Welke trends kunnen we uit de cijfers halen? Finovion kan deze managementinformatie via een cockpit aan u presenteren. U krijgt geen brij aan informatie. In één oogopslag geeft ons dashboard u de belangrijkste managementinformatie.

Rendementsbeheersing

De managementinformatie software van Finovion is ondernemers, managers of directeuren uit het hart gegrepen. Hoe dynamisch uw bedrijf ook is en hoe onvoorspelbaar uw klanten ook kunnen zijn, onze financiële cockpit vertelt op elk moment hoe de zaken ervoor staan.

Behalve dat inzicht hebben onze adviseurs uit uw eigen regio ruime ervaring. Finovion kijkt fris tegen uw organisatie aan en ontdekt verbeterpunten. U zult ons daarbij ervaren als een partner. Een adviseur die respect heeft voor wat u heeft opgebouwd. Ons advies: denk aan uw rendement.

Wilt u meer informatie over managementinformatie van Finovion? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven