Accountantskantoor kopen

U wilt een bestaand accountantskantoor kopen? Of een deel van de klantenportefeuille van een bestaand accountantskantoor kopen? Via de franchiseformule voor het accountantskantoor van Finovion is het mogelijk om binnen 2 jaar een eigen klantengroep op te bouwen met een waarde van 1 ton. Vanzelfsprekend betaalt u dan geen bedrag voor de verwerving van deze klanten. Een belangrijk voordeel is dat u zelf uw klanten kiest en daarom klanten krijgt die bij u passen. Immers de praktijk bij een accountantskantoor kopen is vaak dat een deel van deze klanten binnen 2 jaar is weggegaan.

Het toetreden tot de franchiseformule van Finovion is daarom een uitstekend alternatief ten opzichte van de optie van het zelfstandig accountantskantoor kopen. Binnen Finovion bestaat overigens ook ruime ervaring over het accountantskantoor kopen.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerd accountant of heeft u reeds een bestaand accountantskantoor, vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om het Finovion accountantskantoor toe te lichten.

Informatie aansluiting kantoor

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven