fbpx

Boekhouder die je helpt.

Als zelfstandig ondernemer richt je je bij voorkeur op de kerntaken van jouw bedrijf. Het draait immers om de core business, want daarmee moet de zaak draaiende worden gehouden. Het bijhouden en voeren van een (goede) financiële administratie is een klus die er daarom bij veel ondernemers vaak bij inschiet. Het één is nu eenmaal een logisch gevolg van het ander.

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers in het MKB om die reden voor een professioneel boekhouder. Deze ontzorgt je op het gebied van je administratie en zorgt ervoor dat de getallen altijd kloppen. Je houdt daardoor tijd over, die je kunt besteden aan zaken die er écht toe doen voor jouw bedrijf. Daarnaast levert een goede boekhouder je in de regel ook nog eens financieel gewin op.

Wat we voor je kunnen doen

Onze werkwijze

Download gratis MKB-boekje

Fiscale tips en
blunders

Download

pdf-download

Kosten besparen met een boekhouder

Veel MKB’ers buiten de financiële sector zijn niet op de hoogte van de meest recente regelgeving omtrent belastingen, aftrekposten, debiteurenbeheer et cetera. Hierdoor worden bijvoorbeeld bij het doen van de (kwartaal)aangifte veel zaken over het hoofd gezien. Financiële kansen worden niet benut en dat kost u uiteindelijk geld – het gaat ten koste van uw winst.

Als professioneel boekhouder weet Finovion wél wat er speelt: het is onze voornaamste taak om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wanneer je jouw financiële administratie uitbesteedt aan onze experts, profiteer je automatisch mee. Je bespaart kosten en krijgt een helder inzicht in de financiën van jouw onderneming: wat is je omzet, wat zijn jouw kosten, waarmee verdien je jouw geld en op welke gebieden kun je besparen?

Kosten professionele boekhouder

Het spreekt voor zich dat je voor de diensten van een boekhouder betaalt. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van meerdere factoren. Kies je ervoor om jouw boekhouding te laten verzorgen door een van onze ruim 50 Nederlandse aangesloten kantoren, dan ben je altijd verzekerd van een transparante prijsstelling. Wij werken namelijk met vaste abonnementen. Je weet dus altijd op voorhand hoe hoog de kosten zijn.

Finovion helpt je onder meer met het doen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, de aangifte omzetbelasting, het opstellen van de jaarrekening, bij facturatie en debiteurenbeheer, en het uitzetten van financiële acties. We leggen de cijfers van jouw onderneming in duidelijke taal uit, zodat je snapt waar het over gaat. Ook als jezelf weinig verstand van financiën hebt.

Kies voor een heldere financiële administratie

Wil je een duidelijke financiële administratie gaan voeren en daarmee uiteindelijk geld besparen? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Je persoonlijke boekhouder brengt jouw wensen in kaart en bepaalt aan de hand van jouw eisen en behoeften welk abonnement in jouw situatie het meest geschikt is. En let op: Het aanvragen van informatie bij Finovion is uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

MKB informatieaanvraag

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.