Boekhouder die u helpt.

Zoekt u een boekhouder die u financieel ontzorgt en werkt tegen een vaste prijs? Wilt u uw boekhouding uitbesteden? Dan bent u bij de Finovion vestiging bij u in de regio aan het juiste adres. Of u nu een beginnend ondernemer bent of reeds vele jaren een onderneming voert, u doet er als MKB-er goed aan om uw boekhouding uit handen te geven aan een professionele boekhouder. Finovion geeft u graag een inzicht in uw financiën: wat uw omzet is, wat uw kosten zijn, waar u geld mee verdient of waar u besparingen kunt realiseren. Dankzij de Finovion boekhouder weet u altijd hoe uw onderneming ervoor staat!

Boekhouder bij Finovion

Finovion is een financieel boekhoudkantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningfiscale advisering.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. De boekhouder bij Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grote accountantskantoor. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Onze boekhouder bij Finovion biedt u:

  • Aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Aangifte omzetbelasting;
  • Opstellen van jaarrekening;
  • Facturatie en debiteurenbeheer;
  • Uitzetten van financiële acties;
  • Uitleg van cijfers in begrijpelijke taal.

Nu informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over onze boekhouder bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul onderstaande informatieaanvraag in en wij geven u vrijblijvend informatie.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven