Boekhouder die u helpt.

Als zelfstandig ondernemer richt u zich bij voorkeur op de kerntaken van uw bedrijf. Het draait immers om de core business, want daarmee moet de zaak draaiende worden gehouden. Het bijhouden en voeren van een (goede) financiële administratie is een klus die er daarom bij veel ondernemers vaak bij inschiet. Het een is nu eenmaal een logisch gevolg van het ander.

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers in het MKB om die reden voor een professioneel boekhouder. Deze ontzorgt u op het gebied van uw administratie en zorgt ervoor dat de getallen altijd kloppen. U houdt daardoor tijd over, die u kunt besteden aan zaken die er écht toe doen voor uw bedrijf. Daarnaast levert een goede boekhouder u in de regel ook nog eens financieel gewin op.

Kosten besparen met een boekhouder

Veel MKB’ers buiten de financiële sector zijn niet op de hoogte van de meest recente regelgeving omtrent belastingen, aftrekposten, debiteurenbeheer et cetera. Hierdoor worden bijvoorbeeld bij het doen van de (kwartaal)aangifte veel zaken over het hoofd gezien. Financiële kansen worden niet benut en dat kost u uiteindelijk geld – het gaat ten koste van uw winst.

Als professioneel boekhouder weet Finovion wél wat er speelt: het is onze voornaamste taak om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Wanneer u uw financiële administratie uitbesteedt aan onze experts, profiteert u automatisch mee. U bespaart kosten en krijgt een helder inzicht in de financiën van uw onderneming: wat is uw omzet, wat zijn uw kosten, waarmee verdient u uw geld en op welke gebieden kunt u besparen?

Kosten professionele boekhouder

Het spreekt voor zich dat u voor de diensten van een boekhouder betaalt. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van meerdere factoren. Kiest u ervoor om uw boekhouding te laten verzorgen door een van onze ruim 50 Nederlandse aangesloten kantoren, dan bent u altijd verzekerd van een transparante prijsstelling. Wij werken namelijk met vaste abonnementen. U weet dus altijd op voorhand hoe hoog de kosten zijn.

Finovion helpt u onder meer met het doen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, de aangifte omzetbelasting, het opstellen van de jaarrekening, bij facturatie en debiteurenbeheer, en het uitzetten van financiële acties. We leggen de cijfers van uw onderneming in duidelijke taal aan u uit, zodat u snapt waar het over gaat. Ook als u zelf weinig verstand van financiën heeft.

Kies voor een heldere financiële administratie

Wilt u een duidelijke financiële administratie gaan voeren en daarmee uiteindelijk geld besparen? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Uw persoonlijke boekhouder brengt uw wensen in kaart en bepaalt aan de hand van uw eisen en behoeften welk abonnement in uw situatie het meest geschikt is. En let op: Het aanvragen van informatie bij Finovion is uiteraard altijd geheel vrijblijvend.

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven