fbpx

Hulp bij jaarrekening vaststellen nodig?

Wilt u snel en vakkundig uw jaarrekening vaststellen? Wilt u dat uw jaarrekening voldoet aan de wet- en regelgeving? De activiteit jaarrekening vaststellen kunt u uitbesteden aan de accountants van Finovion. Na afronding van een jaar, gaan onze administrateurs en accountants aan de slag met het maken van de jaarrekening. Naast de verplichting tot het hebben van een jaarrekening, biedt de jaarrekening u ook een vergelijking met de cijfers van voorgaande jaren. Wij zorgen ervoor dat het jaarrekening vaststellen voldoet aan de vereisten van de banken.

Jaarrekening vaststellen bij Finovion

Finovion is een administratie- en accountantskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de jaarrekening, fiscale advisering, boekhoudingsalarisadministratie.

Bij jaarrekening vaststellen leggen wij de nadruk op de communicatie en het in begrijpelijke taal uitleggen van de jaarrekening. Samen met u zorgen wij ervoor dat de cijfers op een juiste wijze in uw jaarrekening worden gepresenteerd. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grotere accountantskantoor.

Jaarrekening vaststellen door Finovion biedt u:

  • Een rapport voor uw financieringsaanvraag;
  • Een rapport met een controlerende verklaring (indien noodzakelijk);
  • Een rapport tegen een vaste prijs;
  • Een rapport met kengetallen;
  • Een rapport dat aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Meer informatie over jaarrekening vaststellen

Wilt u meer informatie over jaarrekening vaststellen met hulp van Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw prijs. Vul de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op over jaarrekening vaststellen.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.