fbpx

Boekhouder Marum nodig?

Zoekt u een boekhouder, maar schrikt u van de tarieven van een accountant? Wilt u ondersteuning bij uw btw aangifte? Dan bent u bij onze boekhouder Marum aan het juiste adres. Finovion helpt u met uw fiscale en administratieve zaken. Wij bieden u altijd een zeer complete service en uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. U kunt dan ook altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek wanneer u interesse heeft in de diensten van onze boekhouder Marum. Bij onze Finovion boekhouder Marum staat de deur altijd voor u open.

Uw boekhouder Marum bij Finovion

Finovion is een financieel boekhoudkantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekening en fiscale advisering.

Bij boekhouder Marum brengen wij het beste van twee werelden samen, namelijk de persoonlijkheid en betrokkenheid van het kleinere kantoor en de professionaliteit en kennis van het grotere kantoor. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis is huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grote accountantskantoor.

Onze boekhouder Marum biedt u:

  • Maken van verkoopfacturen in eigen factuur lay-outs;
  • Telebankieren met mogelijkheden om bankmutaties via internet boekhouden in te lezen of automatisch via de bankenkoppeling;
  • Toegang tot online archief met eigen boekstukken;
  • Het verzorgen van aangiften omzetbelasting, zelfstandig of door Finovion;
  • Fiscale ondersteuning en belastingtips door boekhouder Marum.

Meer informatie over boekhouder Marum

In overleg met u brengt onze boekhouder Marum uw wensen in kaart en geven wij u inzicht in uw maandbedrag. Wilt u weten wat u bij Finovion boekhouder Marum betaalt? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

e”]