fbpx

Administratiekantoor Veldhoven (regio Eindhoven)

 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Vraag info aan Bel 040-2953359

Jack Das
Kantooreigenaar Veldhoven

Contactinformatie

Zwartbont 5
5507 KS - Veldhoven
Bekijk op Google Maps

Administratiekantoor Veldhoven (regio Eindhoven)

Tijdens mijn werk op een tweetal verschillende accountantskantoren kwam ik meer en meer tot de conclusie dat het belang van de klant daar niet altijd voorop staat. Juist om het klantbelang beter te dienen en om hen persoonlijk te kunnen blijven benaderen ben ik in 2010 een eigen kantoor gestart.

Door mezelf aan te sluiten bij Finovion beschik ik over een professionele organisatie om op terug te kunnen vallen. Hierdoor is het mogelijk om als klein kantoor deskundigheid en kwaliteit van werken te kunnen blijven leveren.

Naast MKB klanten zijn agrarische klanten zeer zeker welkom bij Finovion Veldhoven. Mijn eigen agrarische achtergrond is een duidelijke meerwaarde voor deze klanten.

Ik ben erg blij dat mijn klanten bij het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek van Finovion bovengenoemde kernwaarden herkennen en erkennen. Dit is steeds weer de bevestiging dat ik in 2010 de juiste beslissing genomen heb.

Wilt u ook als klant centraal staan: neem gerust contact met me op.

Lees meer

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,5
 • Kantoor in de buurt
Vraag info aan
Aangesloten bij:

Wat zeggen klanten

MKB informatieaanvraag Veldhoven

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratiekantoor Veldhoven (regio Eindhoven)

Uw cijfers actueel met administratiekantoor Veldhoven

Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Veldhoven dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Veldhoven als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

Zicht op uw financiën

Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Veldhoven verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Veldhoven gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

Advies voor uw financiën

Ons administratiekantoor Veldhoven kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wil uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

Lees meer

 

Ons administratiekantoor Veldhoven staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken: