fbpx

Management advies nodig?

Maakt u als MKB organisatie nog tijd vrij om uw cijfers kritisch door te nemen? Zijn uw doelstellingen en strategie nog in lijn met de cijfers? Misschien wordt het hoog tijd om bij te sturen met deskundig management advies. Finovion management advies kan u helpen bij het verzamelen van de gegevens en deze omzetten naar inzichtelijk management advies. Met begrip van uw financiën kunt u snel actie ondernemen. Bij Finovion krijgt u een financiële coach die bekend is met uw branche.

Management advies bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen ij Finovion terecht voor onder meer de interim management, fiscale advisering, boekhoudingjaarrekening.

Bij het uitvoeren van de dienst management advies leggen wij de nadruk op het persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vaste aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste tarieven per maand.

Management advies bij Finovion biedt u:

  • Het gezamenlijk bepalen van een financiële koers voor uw bedrijf;
  • Het opstellen van een management advies voor het komende jaar met prognoses gedurende het jaar;
  • Het opstellen van een periodieke managementrapportage met cashflowoverzicht;
  • Uw bedrijf vergelijken op basis van sector afhankelijke kengetallen.

Meer informatie over management advies

Wilt u meer informatie over management advies door Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw tarief. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.