fbpx

Online administratie

Als ondernemer is het van belang dat u altijd inzicht heeft in de financiële situatie van uw bedrijf. Bij Finovion bieden we u die mogelijkheid met online administratie. Hoe laat het ook is en waar u zich ook bevindt: met enkele simpele muisklikken heeft u direct toegang tot actuele managementinformatie en kengetallen die voor uw bedrijf van belang zijn.

Online administratie met toegang tot onze ICT straat

Online administratie bij Finovion biedt u niet alleen een mogelijkheid om uw boekhouding te verwerken. Ook krijgt u toegang tot onze ICT straat met koppelingen naar salarissoftware, belastingsoftware en financiële dashboards. De samenwerking met Finovion zorgt ervoor dat u gelijk uw ICT op orde heeft met koppelingen naar online facturatiesoftware en branchespecifieke software. Uw online administratie is bereikbaar via onze digitale postbus doordat u uw boekstukken naar uw persoonlijke e-mail adres kunt sturen. Dit biedt u dan ook gelijk toegang tot een online archief. In dit archief kunt u uw boekstukken op kenmerken terugvinden. Online administratie is daarmee dé oplossing voor het moderne bedrijf dat streeft naar maximale flexibiliteit en voldoet aan de strengste kwaliteitscriteria met de hoogste beveiligingsgraad en is speciaal ontworpen om het verwerken van uw administratie een stuk eenvoudiger te maken.

Goedkope online administratie

Dat online boekhouden helemaal niet duur hoeft te zijn, blijkt uit de prijzen die Finovion hanteert. De omvang van Finovion zorgt ervoor dat wij professionele boekhoudsoftware tegen geringe kosten voor u toegankelijk kunnen maken. Wij vinden dat onze boekhoudsoftware voor alle MKB ondernemers betaalbaar moet zijn en bieden onze diensten daarom aan tegen een vast abonnement. Ook bent u bij Finovion verzekerd van duidelijke prijsafspraken, zodat u weet waar u aan toe bent en nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer informatie over online administratie?

Online administratie biedt uitgebreide functionaliteit. U kunt namelijk zelf uw eigen verkoopfacturen versturen, uw administratie direct koppelen aan andere software, zoals uw webshop of uw kassa, of zelf een betaalbestand aanmaken om te importeren bij uw bank. Wilt u meer weten over online administratie of een van onze andere diensten? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.