fbpx

kantoor Roosendaal zoekt een ondernemende Accountant

Kantoor Roosendaal (9 personen) zoekt een accountant die in eerste instantie als relatiebeheerder wil optreden. Bij gebleken geschiktheid is toetreding als eigenaar op korte termijn mogelijk.

Finovion is een dynamische en snelgroeiende organisatie van advies- en administratiekantoren met passie voor service. De kracht van Finovion ligt in het denken in ‘optimale dienstverlening’ en het vertalen van deze dienstverlening in transparante afspraken. Geen uurtje factuurtje, maar helderheid en duidelijkheid vooraf, in de vorm van een vast maandelijks abonnement.

Vacature accountant
Kantoor Roosendaal (9 personen) zoekt een accountant die in eerste instantie als relatiebeheerder wil optreden. Bij gebleken geschiktheid is toetreding als eigenaar op korte termijn mogelijk.

Hoe ziet onze bedrijfscultuur eruit ?
Een informele werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en eigen bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Doordat je in een klein team van specialisten werkt zijn wij flexibel en innovatief. We reageren niet alleen snel op veranderingen in de markt maar proberen voorop te lopen.

Doordat we een franchise organisatie zijn is er een optimale mix van zelfstandig ondernemerschap en de voordelen van een grote organisatie.

We zijn dan ook op zoek naar een accountant met ondernemersvaardigheden die goed in deze structuur past. Dit betekent een open organisatie waar we elkaar stimuleren, inspireren, maar waar ook plezier in het werk centraal staat.

Wat ga je doen als accountant/relatiebeheerder ?
Als accountant beheer je zelfstandig klanten. Je onderhoudt contacten met je klanten, verzorgt tussentijdse rapportages, werkt jaarrekeningen uit en reviewt deze, je verzorgt belastingaangiften en adviseert klanten waar nodig, zowel op vraag van de klant als ook pro-actief.

Deze combinatie wordt jouw uitdaging:Waar voldoe je aan als accountant ?

  • In het bezit van de AA- en/of RA-titel of studerend voor AA/RA
  • Circa 10 jaar relevante werkervaring
  • Uitstekende contactuele eigenschappen
  • Praktisch en servicegerichte instelling
  • Gevoel voor cijfers en analytisch vermogen

Wat kunnen wij je bieden ?

  • Uitstekend salaris en een goede pensioenregeling
  • Informele collegiale en inspirerende werkomgeving
  • Afwisselend en inhoudelijk uitdagend werk
  • Ontwikkelingsgerichte omgeving met doorgroeimogelijkheden

Hoe kun je solliciteren naar de functie van ondernemende accountant ?
Spreekt de vacature van ondernemend accountant jou aan en herken je jezelf in dit profiel ? Neem dan contact op met eigenaar Jean-Pierre Veraart MSc van kantoor Roosendaal.

 

Terug naar nieuwsoverzicht