Delen van kennis in regio overleg Oost

21 februari 2019

Kantoor Lochem was gastheer van het eerste regio Oost overleg in 2019 waarin kennis en kunde gedeeld werd met de kantooreigenaren van deze regio.

Op 14 februari ontvingen Ton te Riele en Jolande Kurvers van kantoor Lochem hun collega’s van de overige Finovion kantoren uit de regio Oost. Dit regio-overleg vindt 4 maal per jaar plaats bij één van de 8 kantoren in deze regio. Naast het uitwisselen van informatie vanuit de verschillende werkgroepen en de franchiseraad wordt er altijd ruimschoots tijd en aandacht besteed aan het delen van kennis en ervaring. Dit gebeurt veelal aan de hand van praktijkvoorbeelden. Op dit moment wordt er veel tijd besteed aan het delen van kennis omtrent het werken met Exact Online.

Het frequent organiseren van deze regio-bijeenkomsten zorgt voor een goede onderlinge band en samenhorigheid. Tijdens deze bijeenkomst werd ook nog naar elkaar uitgesproken dat, in het geval van een noodsituatie, iedere kantooreigenaar direct een beroep kan doen op één van de anderen voor de waarneming van werkzaamheden. Een mooie garantie voor de klanten van Finovion. Uiteraard wordt elke regio-bijeenkomst afgesloten met een etentje.

Bekijk meer informatie over kantoor Lochem

Nieuws Nieuws Lochem
« Terug naar nieuwsoverzicht

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven