Finovion activeert

Boekhouding uitbesteden

Zoekt u een goede boekhouder? Wilt u uw boekhouding uitbesteden? Dan bent u bij de Finovion vestiging bij u in de regio aan het juiste adres. Finovion tilt financiële dienstverlening naar een nieuw niveau!

Geen verhalen over saaie belastingregels, onbegrijpelijke jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat u daar behoefte aan hebt.

Boekhouding uitbesteden met kwaliteit en betrokkenheid

De boekhouder Rotterdam is aangesloten bij het landelijke netwerk van Finovion met ruim 30 accountantskantoren en administratiekantoren. Binnen Finovion brengen wij het beste van twee werelden samen, namelijk de persoonlijkheid en betrokkenheid van het kleinere boekhoudkantoor en de professionaliteit en kennis van het grotere accountantskantoor.

Speerpunten van Finovion boekhouding uitbesteden

  • Uitleggen van de cijfers in begrijpelijke taal: De boekhouder of accountant van Finovion trekt proactief met zijn relaties op en geeft het MKB gedurende het jaar inzicht in zijn cijfers door middel van specifieke management-rapportages. De boekhouding uitbesteden zorgt er ook voor dat wij samen met u financiële acties naar de toekomst uit kunnen zetten;
  • Heldere prijsstelling: Wilt u de boekhouding uitbesteden? Bij Finovion bepalen we vooraf bij welke activiteiten wij u ondersteunen. Op basis van deze werkzaamheden komt een vast tarief tot stand;
  • Online, innovatief en vooral bij de tijd zijn: Finovion gelooft in digitale verwerking van boekstukken en probeert met automatische verwerking tijdwinst te boeken. Wij kunnen daarom sneller met de afronding van het jaarwerk voor u starten.

Nu informatie aanvragen over boekhouding uitbesteden

Wilt u meer informatie over boekhouding uitbesteden? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

 

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven