Finovion activeert

Boekhouder gevraagd

Heeft u al uw relaties al om tips voor een goede boekhouder gevraagd maar bent u nog altijd niet geslaagd in uw zoektocht? Overweeg dan zeker eens een bezoekje aan een lokaal administratiekantoor van Finovion. Wij hebben al talloze ondernemingen geholpen met hun financiële administratie en adviseren u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het is namelijk belangrijk om bij de keuze voor een boekhouder niet over één nacht ijs te gaan. Het maken van de juiste keuze resulteert in een langdurige samenwerking met een specialist die goed op de hoogte is van uw wensen én uw financiële situatie. Wanneer u een willekeurige boekhouder gevraagd heeft, is de kans op een succesvolle samenwerking simpelweg minder groot.

MKB boekhouder gevraagd

Ook voor een MKB’er met een eenmanszaak kunnen zaken als financiële administratie en belastingtechnische wetgeving uitermate complex zijn. Wat is nu de exacte regelgeving waarmee u rekening moet houden en wanneer komt u bijvoorbeeld in aanmerking voor een uitzonderingspositie? Het zijn zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken krijgt.

Wellicht is het goed om geen kostbare tijd te verspillen aan het zelf uitzoeken van dit soort ingewikkelde materie. Beter is het om hiervoor een ervaren specialist in te schakelen. Want heeft u een van bovenstaande vragen eigenlijk al eens aan onze boekhouder gevraagd? U zult merken dat u direct een oplossing krijgt aangereikt waar u mee verder kunt.

Gevraagd: wat kost een boekhouder

Vaak wordt ons door klanten gevraagd wat een professionele boekhouder nu daadwerkelijk kost. Er zijn immers talloze boekhouders die adverteren met lage uurtarieven en stuntprijzen, maar vaak blijken zij in de praktijk extra kosten te rekenen voor vooraf niet vermelde dienstverlening. Op deze manier vallen de kosten voor u als klant alsnog relatief hoog uit.

Bij Finovion hechten we waarde aan transparante communicatie en een goede relatie met onze klanten. Wij hanteren daarom geen ondoorzichtige tarieven, maar werken op basis van een vaste prijsafspraak die onaangename verrassingen voorkomt. Zo heeft u duidelijkheid in uw financiële administratie én in de kosten voor uw boekhouder.

Boekhouder gezocht? Zoek niet verder!

Welke administratieve dienstverlening u ook zoekt, de kans is groot dat we u bij Finovion verder kunnen helpen. Binnen elke discipline beschikken wij wel over een gespecialiseerde boekhouder, die u op maat kan adviseren over de optimale boekhoudkundige aanpak voor uw bedrijf. Zo bent u altijd verzekerd van het best mogelijke advies.
Heeft u nog geen andere boekhouder gevraagd en bent u benieuwd naar de dienstverlening van Finovion? Vul dan de onderstaande aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven