Administratiekantoor

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat u helderheid verschaft over uw administratie? Dat is precies wat we bij Finovion doen. We bieden u een breed aanbod diensten op het gebied van boekhouding, financiën en managementinformatie, waardoor u bij één vast adres terecht kunt voor al uw behoeften op het gebied van bedrijfsadministratie.

Centraal in onze aanpak staat een heldere manier van communiceren, waardoor u meer inzicht krijgt in de cijfers van uw bedrijf en u te allen tijde exact weet waar u staat. Heeft u regelmatig vragen over uw financiën en wilt u zo snel mogelijk antwoord ontvangen zonder bijkomend kosten? Sluit bij ons administratiekantoor dan een maandelijks abonnement af.

Administratiekantoor van ZZP tot grote organisatie

De jarenlange ervaring bij Finovion zorgt ervoor dat wij ook grote en complexe organisaties op maat kunnen bedienen. Bent u echter op zoek naar een administratiekantoor met specifieke expertise op het gebied van ZZP (zelfstandige zonder personeel) of starters? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het voeren van de administratie van MKB organisaties tot kleine bedrijven. Daarnaast adviseren wij u graag over het optimaliseren van uw fiscale aftrekposten en bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw boekhouding. Op deze manier hebben wij al talloze ondernemers ondersteund bij het succesvol opbouwen van hun bedrijf.

Uiteenlopende diensten op het gebied van boekhouden en administratie

Om u als ZZP’er of beginnende ondernemer nog beter van dienst te kunnen zijn, werkt ons administratiekantoor nauw samen met de ZZP Vooruit, evenals de Unieke Ondernemer en de Startersbox. Zo weet u zeker dat wij uw specifieke belangen op de best mogelijke manier behartigen.

Het dienstenpakket waarmee wij u ondersteunen is breed. Van financiële administratie en salarisadministratie tot online boekhouden en het opstellen van uw jaarrekening: bij Finovion behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard betaalt u bij ons alleen voor diensten waar u daadwerkelijk gebruik van wenst te maken.

Wat moet een administratiekantoor kosten?

Veel MKB’ers staan huiverig tegenover het inschakelen van een administratiekantoor, omdat zij vrezen dat de kosten hoog of onbetaalbaar zijn. In werkelijkheid is het tegendeel vaak waar: een goed administratiekantoor hanteert redelijke tarieven en verdient zichzelf dankzij gedegen financieel advies in veel gevallen ook nog eens terug.

Bij Finovion geven we de voorkeur aan een aanpak op maat, zodat u nooit onnodig veel betaalt waar diensten waar u geen gebruik van maakt. Op onze website kunt u zelf uw tarief berekenen door het volgen van 5 simpele stappen. Meer weten over onze diensten? Vul dan de onderstaande contact aanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven