Yob online boekhouden

Wilt u altijd en overal inzicht in uw financiële situatie? Wilt u een eenvoudig programma waar u niet direct een boekhoudopleiding voor nodig heeft? Dan is online boekhouden Yob van Finovion een uitstekende optie voor u. Yob maakt gebruik van de software van het gerenommeerde AccountView. Samen vormen ze een ideale combinatie voor uw financiën. Als u zelf werkt met Yob dan krijgt u bij Finovion een klankbord waar u alle vragen over uw administratie aan kunt stellen. Dit telefonisch contact is in het maandabonnement van Yob opgenomen.

Yob bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer internet boekhouden, salaris administratie, jaarrekening en fiscale advisering.

Bij Finovion krijgt u een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Voor online boekhouden hanteren wij een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Speerpunten van Yob

  • Eenvoudig zelf boekhouden voor iedere ondernemer;
  • Aantrekkelijke prijsstelling;
  • Telebankieren aanwezig;
  • Eigen factuur lay outs mogelijk;
  • Financieel dashboard met kengetallen;
  • Uitgebreide support.

Meer informatie over Yob bij Finovion

Wilt u meer informatie over Yob bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om de voordelen van Yob toe te lichten.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven