fbpx

Op zoek naar boekhoudsoftware Accountview Visma?

Bent u op zoek naar goedkope boekhoudsoftware, waarbij u zelf uw functionaliteiten kan kiezen gebaseerd op uw wensen? Wilt u niet teveel tijd kwijt zijn aan de opstart en inrichting van uw Visma boekhoudsoftware? Kom dan in contact met financieel adviesbureau Finovion en wij helpen u bij de start. AccountView Visma heeft zowel software die wij kunnen installeren bij u of bij ons op de server. Ook is het mogelijk om via een online webportaal toegang te krijgen tot AccountView Visma.
AccountView Visma biedt overige functionaliteit zoals automatische bankenkoppelingen, telebankieren, benchmark rapportages en digitale verkoop facturering.

Boekhouden met AccountView Visma bij Finovion

Finovion is een financieel boekhoudkantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering.

Bij Finovion krijgt u een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grotere accountantskantoor. Voor boekhoudsoftware van leverancier Visma hanteren wij een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Voordelen AccountView Visma via Finovion

  • Vaste prijsstelling per module;
  • Gratis koppelingen met scansoftware Newviews, online boekhoudsoftware YOB en salarissoftware Loket;
  • Hosting met continu back-ups op de Finovion server (indien gewenst);
  • Vele koppelmogelijkheden met branchesoftware.

Meer informatie over Visma bij Finovion

Wilt u meer informatie over boekhoudsoftware AccountView Visma bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om de voordelen van AccountView Visma toe te lichten

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.