Pensioenadviseur Oudewater
0348 820280 | a.rehorst@finovion.nl

Specialist Pensioenadviseur Oudewater

Bij Finovion Pensioenadviseurs zijn wij betrokken, professioneel en staan voor onze klanten klaar. Door middel van een ‘harde werkers’ mentaliteit kunnen wij dit in bijna alle gevallen ook waarmaken. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van pensioenen en andere levensverzekeringen.

Ik maak graag van mijn werk een feestje en sta met een positieve instelling in het leven. Tevens ben ik altijd bezig met oplossingsgericht denken en het oplossen van vraagstukken bij klanten. De drive is er om de deskundigheid van Finovion te versterken en verder uit te breiden. Binnen ons kantoor wordt ik ondersteund door Jan Klerk (adviseur pensioen- en inkomensverzekeringen) en Elise Versluis (binnendienstmedewerkster).

Arie Rehorst
Kantooreigenaar Pensioenadviseur Oudewater

Pensioen ondersteuning nodig?

Finovion pensioenadviseurs geeft u als ondernemer financiële energie. Dat doen we door u te adviseren over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Persoonlijk, deskundig
en zonder gedoe. Zo houdt u meer energie over voor andere zaken.

Collectief pensioen

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers is
pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Daarom is deskundig pensioenadvies essentieel. We adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling. Verder kunnen we voor u de beheertaken overnemen, zodat u zeker weet dat de regeling correct wordt uitgevoerd.

Pensioen voor ondernemers

Als ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzen te maken geven we u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen we voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen we ook uw totale inkomensplanning betrekken.

Contactinformatie

Laan van Snelrewaard 57a
3425 ES - Snelrewaard
0348 820280
a.rehorst@finovion.nl

Informatie aanvragen
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven