Pensioenadviseur Oudewater
0348 820280 | a.rehorst@finovion.nl

Specialist Pensioenadviseur Oudewater

Bij Finovion Pensioenadviseurs zijn wij betrokken, professioneel en staan voor onze klanten klaar. Door middel van een ‘harde werkers’ mentaliteit kunnen wij dit in bijna alle gevallen ook waarmaken. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis op het gebied van pensioenen en andere levensverzekeringen.

Arie Rehorst, directeur Finovion Pensioenadviseurs, maakt van zijn werk graag een feestje en staat met een positieve instelling in het leven. Tevens is hij altijd bezig met oplossingsgericht denken en om problemen van klanten op te lossen. De drive is er om de deskundigheid van Finovion te versterken en verder uit te breiden. Dit onder andere door middel van het aantrekken van expertise op het gebied van Inkomen. Met de komst van Jan Klerk binnen het kantoor halen wij ervaring en kennis in huis op dit gebied. Jan heeft met name zijn sporen verdiend als adviseur pensioen- en inkomensverzekeringen bij een assurantie-intermediair. Tevens worden wij binnen kantoor ondersteund door Elise Versluis, onze binnendienstmedewerker.

Arie Rehorst & Jan Klerk
Kantooreigenaren Pensioenadviseur Oudewater

Pensioen ondersteuning nodig?

Finovion pensioenadviseurs geeft u als ondernemer financiële energie. Dat doen we door u te adviseren over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Persoonlijk, deskundig
en zonder gedoe. Zo houdt u meer energie over voor andere zaken.

Collectief pensioen

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers is
pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Daarom is deskundig pensioenadvies essentieel. We adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling. Verder kunnen we voor u de beheertaken overnemen, zodat u zeker weet dat de regeling correct wordt uitgevoerd.

Pensioen voor ondernemers

Als ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzen te maken geven we u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen we voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen we ook uw totale inkomensplanning betrekken.

Contactinformatie

Laan van Snelrewaard 57a
3425 ES - Snelrewaard
0348 820280
a.rehorst@finovion.nl

Informatie aanvragen

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven