Pensioenadviseur Assen
0592-205010 | p.rook@finovion.nl

Pensioenspecialist Assen

Finovion helpt MKB organisaties bij het op orde houden van hun financiën en trekt aan de bel als vervelende verrassingen dreigen. Het eerste telefonische contact is altijd in de prijs inbegrepen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons vooral kunnen onderscheiden door proactief op te trekken met iedere ondernemer. Vanzelfsprekend hoort hier een up-to-date administratie en het op orde hebben van de financiën bij.

Paul Rook
Kantooreigenaar Pensioenadviseur Assen

Pensioen ondersteuning nodig?

Finovion pensioenadviseurs geeft u als ondernemer financiële energie. Dat doen we door u te adviseren over onder meer (collectieve) pensioenregelingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Persoonlijk, deskundig
en zonder gedoe. Zo houdt u meer energie over voor andere zaken.

Collectief pensioen

Als ondernemer wilt u een inzichtelijke en beheersbare pensioenregeling. Voor uw werknemers is
pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering daarvan. Daarom is deskundig pensioenadvies essentieel. We adviseren u graag bij de keuze voor een pensioenregeling. Verder kunnen we voor u de beheertaken overnemen, zodat u zeker weet dat de regeling correct wordt uitgevoerd.

Pensioen voor ondernemers

Als ondernemer heeft u verschillende mogelijkheden om een goede pensioenvoorziening op te bouwen. Om daarbij verantwoorde keuzen te maken geven we u graag advies, ook als het gaat om de fiscale aspecten. Bent u een DGA, dan kunnen we voor u een passende pensioenregeling opzetten en begeleiden. In ons advies kunnen we ook uw totale inkomensplanning betrekken.

Contactinformatie

Zwedenlaan 16
9403 DE - Assen
0592-205010
p.rook@finovion.nl

Informatie aanvragen
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven