Finovion activeert

Online boekhouden

Via onze software zelfstandig online boekhouden of eenvoudig digitaal aanleveren van uw boekstukken. Finovion heeft een softwarestraat voor u actief waarmee u middels slimme automatisering snel en efficiënt uw boekhouding kan verwerken. Ook biedt Finovion u de mogelijkheid om de verwerkte boekstukken via uw eigen online archief op basis van kenmerken terug te vinden. Dit alles biedt het nieuwe online boekhouden bij Finovion.

Online boekhouden bij Finovion.

Finovion is een financieel adviesbureau met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer online boekhouden, jaarrekening, salarisadministratiefiscale advisering

Voor bedrijven tot 10 man personeel biedt Finovion een betaalbare basisversie van online boekhouden. Deze basisversie geeft u voldoende functionaliteit om uw administratie online te verwerken. Wilt u ook online factureren, betaalopdrachten aanmaken of uw uren registreren? Finovion online boekhouden is uit te breiden met extra functionaliteit. Bij het uitvoeren van online boekhouden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Online boekhouden bij Finovion biedt u:

  • Online goedkeuren van uw binnenkomende facturen;
  • Eenvoudig facturen versturen in eigen lay-out;
  • Automatische bankenkoppeling;
  • Met een klink data exporteren naar Word of Excel;
  • Door online boekhouden altijd inzicht in uw up-to-date administratie;
  • Direct telefonisch contact met uw vaste aanspreekpunt bij Finovion.

Meer informatie over online boekhouden

Wilt u meer informatie over online boekhouden bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven