Finovion activeert

Managementinformatie

Managementinformatie met actuele cijfers

Maakt u als ondernemer nog tijd vrij om uw cijfers kritisch door te nemen? Zijn uw doelstellingen en strategie nog in lijn met de resultaten? Misschien wordt het hoog tijd bij te sturen met voldoende managementinformatie. Een instabiele economie, veranderingen van de markt en omgevingsfactoren vragen om een koersbepaling van uw onderneming. Met de juiste cijfers in handen heeft u voldoende managementinformatie en kunt u gefundeerd beslissingen nemen.

Bruikbare managementinformatie

Finovion kan u helpen bij het verzamelen van de gegevens en deze omzetten naar bruikbare informatie. Met de juiste cijfers in handen kunt u snel actie ondernemen. Stijgende loonkosten, dalende omzet, resultaten van promotie, ziekteverzuim en groei in de marge. Cijfers die u in staat stellen om gericht bij te sturen. Bij Finovion krijgt u een financiële coach die bekend is met uw branche en bedrijf en online toegang tot uw managementinformatie.

Overzichtelijke cockpit

Als ondernemer, manager of directielid wilt u sturen op cijfers. De kernvraag is: hoe zijn omzet, brutowinst en (loon)kosten in vergelijking tot de begroting of een andere periode? Welke trends maken de cijfers zichtbaar? Finovion kan deze managementinformatie via een cockpit aan u presenteren. U krijgt geen brij aan informatie. In één oogopslag geeft het systeem u de belangrijkste managementinformatie.

Rendementsbeheersing

De managementinformatie software van Finovion is ondernemers, managers of directeuren uit het hart gegrepen. Hoe dynamisch uw bedrijf ook is en hoe onvoorspelbaar uw klanten ook kunnen zijn, ons systeem vertelt op elk moment hoe de zaken ervoor staan.

Behalve dat inzicht brengen onze adviseurs uit uw eigen regio ruime ervaring mee. Finovion kijkt fris tegen uw organisatie aan en ontdekt verbeterpunten. U zult ons daarbij ervaren als een partner. Een adviseur die respect heeft voor wat u heeft opgebouwd. Ons advies: denk aan uw rendement.

Wilt u meer informatie over managementinformatie van Finovion? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven