Finovion Zwolle Kampen neemt Pacioli over

05 juli 2019

Met trots kunnen we mededelen dat Finovion, kantoor Zwolle Kampen, per 1 juli het Zwolse administratiekantoor Pacioli Boekhoudingen BV heeft overgenomen.

Vanuit het kantoor aan de Pascalweg 1 te Zwolle zullen de werkzaamheden voor bestaande klanten van Pacioli worden voortgezet. Het team van Finovion bestaat nu naast kantoorleider Gerco van Oene uit Tatiana Bonenberg – Rahajaän en de van Pacioli overgekomen medewerksters Linda van Esch en Ria Kwakkel-Scholten. Alle dienstverlening wordt uitgevoerd onder de naam Finovion.

De aanleiding voor deze overgang is dat eigenaar Edward Spiegel van Pacioli (rechts op de foto) de strategische keuze heeft gemaakt om zich volledig te richten op zijn andere bedrijf, Spiegel Accountants. Het controleren van jaarrekeningen vergt veel tijd en aandacht en daardoor blijft er weinig ruimte over voor andere diensten. Nieuwe vergunningseisen en nieuwe kwaliteitsregelgeving die geldt voor accountantspraktijken maken het bovendien voor de meeste cliënten met kleinere ondernemingen te duur om werkzaamheden door een accountantskantoor te laten doen.

Tegelijkertijd bestond vanuit Gerco de wens om het kantoor uit te breiden, om zo ook de klanten van Finovion meer voordelen te bieden.
Gerco: “we willen graag nog sneller de administraties en aangiften verwerken en afsluiten. Daardoor ontstaat tijd om klanten meer financieel inzicht in hun bedrijf te geven.”

Gerco van Oene: “Zo kunnen we samen met de klant vraagstukken oplossen en bouwen aan groei en verbetering van de resultaten.”

Edward heeft persoonlijk gezocht naar de best passende partij voor de Pacioli cliënten en kwam zo uit bij Gerco van Oene van Finovion Zwolle Kampen.

Edward Spiegel: “Ik heb daarom persoonlijk gezocht naar de best passende partij voor onze Pacioli cliënten en kwam uit bij Gerco van Oene van Finovion Zwolle Kampen. Er is bij mij veel vertrouwen in Gerco, zijn team en de ondersteuning door Finovion.”

Finovion

Finovion Zwolle Kampen is gevestigd in Studio P1 aan de Pascalweg 1 te Zwolle, op de Marslanden. Samen met meer dan 50 andere kantoren is het kantoor in Zwolle onderdeel van de franchiseorganisatie Finovion, van waaruit automatisering, kennis en kwaliteit en marketing centraal worden uitgevoerd. Daardoor beschikt Finovion Zwolle Kampen over ruime deskundigheid, goed gereedschap (software) en ligt de focus volledig op de klant. Finovion rekent met vaste maandbedragen voor diensten en klanten maken gebruik van onbeperkt gratis telefonisch advies.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de overname, of over de dienstverlening van Finovion? Bel ons via 038 234 00 01 of mail naar zwolle@finovion.nl. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie over kantoor Zwolle

Nieuws Nieuws Zwolle Persberichten
« Terug naar nieuwsoverzicht

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven