Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: Prima begeleiding overname aandelen!

Prima begeleiding overname aandelen!

Bij de overdracht van de aandelen kregen we van Finovion een intensieve begeleiding van het gehele proces. De start was een waardebepaling van onze bedrijven. Er zijn onderhandelingen gevoerd waarbij Finovion de leiding heeft genomen. Ondanks dat er door belangenverschillen spanningen waren, is mede door de goede communicatie van Finovion met de oude en nieuwe aandeelhouders een uiteindelijke prijs bepaald waar alle betrokkenen tevreden mee zijn. In onze nieuwe opzet kunnen we nu weer vooruit kijken en onze bedrijven verder laten groeien.

Lees meer »
Casus: Advance Sports Fit Centre

Advance Sports Fit Centre

“Door zeer snel de administratie van 2015 te verwerken en de aangifte inkomstenbelasting te doen kreeg ik geen boetes en verdere naheffingen. Ik kreeg zelfs geld terug, een fijne meevaller.

De administratie doen we samen in een online boekhoudpakket. Mijn verkoopfacturen maak en verstuur ik nu digitaal naar mijn klanten. Inkoopfacturen en bonnen mail of scan ik naar de digitale postbus. Voor de bank hebben we een automatische koppeling. Finovion verwerkt alles voor mij en trekt aan de bel als dat nodig is.”

Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk en kost me nu veel minder tijd. Bovendien geeft het een heel goed gevoel om te weten dat de administratie bij is en ik geen verrassingen achteraf meer krijg. Mijn adviseur bereidt me voor op wanneer ik belasting moet betalen of terugkrijg, zodat ik daar rekening mee kan houden. Als ik vragen heb, krijg ik meestal al binnen één dag een antwoord dat ik begrijp. Ook is het fijn dat ik iedere maand een vast bedrag betaal, zo weet ik precies waar ik aan toe ben.

Lees meer »
Casus: Hanno.Nu

Hanno.Nu

Finovion heeft ruim de tijd voor mij genomen om regelingen met betrekking tot starters uit te leggen. Door het toesturen van financiële overzichten werd het mij al snel duidelijk hoe een jaarberekening werkt. Natuurlijk is het zo dat je al doende leert, maar het zetje bij de start is toch welkom. Hoewel voor mij zelfstandig ondernemen in dit stadium minimaal is, heb ik iemand waar ik bij terecht kan en dat voelt vertrouwt. Het helpt ook om makkelijker risico’s te durven nemen naar meer en anders ondernemen.

Lees meer »
Casus: Architectenbureau Van Reeven

Architectenbureau Van Reeven

Finovion heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden bouwen. Mijn Finovion contactpersoon Jeroen Hettema ken ik uit mijn netwerk en kom ik regelmatig tijdens bijeenkomsten tegen. Nadat ik Finovion had uitgelegd hoe belangrijk het voor mij en mijn vrouw was om de jaarrekening over het afgelopen jaar heel snel te hebben, heeft Finovion alles op alles gezet om deze jaarrekening op tijd af te krijgen. En dat is gelukt! De geplande en gewenste aankoop van de grond waarop nu ons droomhuis gebouwd is, heeft doorgang kunnen vinden.

Lees meer »
Casus: Detacheerder ICQ Groep B.V.

Detacheerder ICQ Groep B.V.

ICQ Groep en Finovion hebben maandelijkse meerdere malen contact met elkaar. Daarbij wordt o.a. ingegaan op de salarisadministratie, de crediteuren en debiteuren administratie, de aangifte loonheffingen en omzetbelasting. Daarnaast heeft ICQ Groep voor wat betreft het jaarwerk, periodiek contact met Finovion. Op verzoek vind er daarnaast frequent overleg plaats over tal van andere onderwerpen.

Finovion kent uitstekend onze behoefte en verwachtingen en acteert proactief daarop. Daarbij wordt er conform overeengekomen processen en structuren gewerkt.

Lees meer »
Casus: Bax Verkeersopleidingen

Bax Verkeersopleidingen

Finovion heeft de overgang van mijn vorige boekhouder soepel laten verlopen. Mijn Finovion contactpersoon Jeroen Hettema denkt graag met mij mee en staat open om zijn visie te geven op financiële vraagstukken die de continuïteit en groei van het bedrijf nu eenmaal met zich meebrengen. Zo maakt Jeroen maandelijks een financiële rapportage die vervolgens persoonlijk wordt toelicht. Hierdoor kan ik ontwikkelingen in de omzet en kosten goed in de gaten houden en kan er, indien nodig, tijdig bijgestuurd worden. De oprechte betrokkenheid van Finovion bij mijn bedrijf en de  financiële deskundigheid ontzorgen mij enorm.

 

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven