Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: Outdoorpark Reusel

Outdoorpark Reusel

Finovion heeft in betrekkelijk korte tijd de BTW problematiek van Outdoorpark Reusel op orde weten te krijgen.

Er is goed meegedacht om met name de BTW achterstanden die ontstaan zijn door de vorige adviseur in een acceptabel tempo weg te werken.

Na een paar lastige jaren begint voor Outdoorpark de zon ook financieel en fiscaal weer te schijnen.

Lees meer »
Casus: Advance Sports Fit Centre

Advance Sports Fit Centre

“Door zeer snel de administratie van 2015 te verwerken en de aangifte inkomstenbelasting te doen kreeg ik geen boetes en verdere naheffingen. Ik kreeg zelfs geld terug, een fijne meevaller.

De administratie doen we samen in een online boekhoudpakket. Mijn verkoopfacturen maak en verstuur ik nu digitaal naar mijn klanten. Inkoopfacturen en bonnen mail of scan ik naar de digitale postbus. Voor de bank hebben we een automatische koppeling. Finovion verwerkt alles voor mij en trekt aan de bel als dat nodig is.”

Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk en kost me nu veel minder tijd. Bovendien geeft het een heel goed gevoel om te weten dat de administratie bij is en ik geen verrassingen achteraf meer krijg. Mijn adviseur bereidt me voor op wanneer ik belasting moet betalen of terugkrijg, zodat ik daar rekening mee kan houden. Als ik vragen heb, krijg ik meestal al binnen één dag een antwoord dat ik begrijp. Ook is het fijn dat ik iedere maand een vast bedrag betaal, zo weet ik precies waar ik aan toe ben.

Lees meer »
Casus: Detacheerder ICQ Groep B.V.

Detacheerder ICQ Groep B.V.

ICQ Groep en Finovion hebben maandelijkse meerdere malen contact met elkaar. Daarbij wordt o.a. ingegaan op de salarisadministratie, de crediteuren en debiteuren administratie, de aangifte loonheffingen en omzetbelasting. Daarnaast heeft ICQ Groep voor wat betreft het jaarwerk, periodiek contact met Finovion. Op verzoek vind er daarnaast frequent overleg plaats over tal van andere onderwerpen.

Finovion kent uitstekend onze behoefte en verwachtingen en acteert proactief daarop. Daarbij wordt er conform overeengekomen processen en structuren gewerkt.

Lees meer »
Casus: BSOWijs!

BSOWijs!

“Grip op de zaak”. Dat is wat wij nu krijgen met de inzet en het advies van Arend ten Velde van Finovion. In een kort gesprek begreep Finovion precies waar wij tegenaan liepen en kwam met een passend voorstel. Finovion helpt ons nu bij het maken van financiële keuzes en bij het beter inrichten van onze financiële administratie. Dat doet Arend op een heel prettige manier: in begrijpelijke taal en erg gestructureerd. Wij zijn blij met de keuze voor Finovion!

Lees meer »
Casus: Autobedrijf Paul Janssen

Autobedrijf Paul Janssen

Ik heb gewoon mijn eigen boekhoud pakket aan kunnen houden. Het eerste wat Finovion deed was een online verbinding tot stand brengen, zodat wij beiden de beschikking hadden over de juiste, up to date cijfers. Het werd mij al snel duidelijk dat ik niet wist welk resultaat ik op een verkochte auto realiseerde. Door de maandelijkse verwerking van de voorraad auto’s weet ik dat nu wel en zie ik mijn bruto resultaat per auto bijna verdubbelen. Binnen een week na afloop van een maand ontvang ik van Finovion mijn maandcijfers met een korte toelichting waar nog winst te halen valt of waar verbetering noodzakelijk is. Ze houden mij scherp en ik hen ook. Inmiddels kan ik zelf ook mijn resultaten uit de boekhouding halen en als ik vragen heb staat men direct klaar. Ik krijg dezelfde dag nog antwoord, vaak ook s’avonds.

Ik verricht de boekingen in het financiële pakket en Finovion doet de rest. Daar ontvang ik iedere maand een zelfde factuur voor die automatisch wordt geïncasseerd. Mochten er eens extra werkzaamheden verricht worden dan worden die vooraf aan mij kenbaar gemaakt. Ik heb ook al gemerkt dat ze niet alles in rekening brengen. De betrokkenheid voor mij en mijn bedrijf is enorm.

Lees meer »
Casus: Safari Dental Supplies B.V.

Safari Dental Supplies B.V.

Mijn Finovion aanspreekpunt Michiel Bouwman is altijd keurig bereikbaar, zelfs in het weekend. Chapeau!  Tweemaal per maand hebben we kort telefonisch contact of wisselen we informatie per mail uit. In dit contact bespreken we korte financiële punten en hoe ons bedrijf ervoor staat.

Op dit moment werken wij met de boekhoudsoftware Snelstart. Hierin worden alle boekstukken, zoals facturen, offertes en aanmaningen keurig verwerkt. Finovion controleert adequaat elk kwartaal onze boekstukken en zorgt voor de afwikkeling van de belastingen en het jaarwerk.

Daarnaast ontvangen wij regelmatig nieuwsbrieven over de actualiteiten, eindejaartips en wijzigingen in belasting plannen vanuit de overheid zodat we goed op de hoogte blijven en niet verrast worden met dubieuze wetswijzigingen.

Tot slot is Finovion een solide sparringpartner voor alle financiële vraagstukken voor onze activiteiten en regelingen voor onze werkmaatschappij en onze holding. Ook fungeert Finovion als het aanspreekpunt voor onze crediteuren. Finovion heeft ons hierin uitstekend geholpen.

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven