Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: Bax Verkeersopleidingen

Bax Verkeersopleidingen

Finovion heeft de overgang van mijn vorige boekhouder soepel laten verlopen. Mijn Finovion contactpersoon Jeroen Hettema denkt graag met mij mee en staat open om zijn visie te geven op financiële vraagstukken die de continuïteit en groei van het bedrijf nu eenmaal met zich meebrengen. Zo maakt Jeroen maandelijks een financiële rapportage die vervolgens persoonlijk wordt toelicht. Hierdoor kan ik ontwikkelingen in de omzet en kosten goed in de gaten houden en kan er, indien nodig, tijdig bijgestuurd worden. De oprechte betrokkenheid van Finovion bij mijn bedrijf en de  financiële deskundigheid ontzorgen mij enorm.

 

Lees meer »
Casus: Dutch aWEARness

Dutch aWEARness

Als innovatief start-up bedrijf zitten wij midden in een groeiproces. Degelijke financiële en administratieve ondersteuning is dan essentieel. Zelf hebben wij geen tijd om onze administratie bij te houden. Wij leveren onze administratie digitaal aan bij Jeroen. Hij verwerkt deze, verzorgt de btw aangiftes en stelt een jaarrekening op. Jeroen combineert een scherp financieel oog met excellente administratieve vaardigheden, alsmede vergaande kennis van EU subsidies, WBSO en belasting regelingen. Mede dankzij Jeroen zien wij ons bedrijf steeds groter worden.

Lees meer »
Casus: Detacheerder ICQ Groep B.V.

Detacheerder ICQ Groep B.V.

ICQ Groep en Finovion hebben maandelijkse meerdere malen contact met elkaar. Daarbij wordt o.a. ingegaan op de salarisadministratie, de crediteuren en debiteuren administratie, de aangifte loonheffingen en omzetbelasting. Daarnaast heeft ICQ Groep voor wat betreft het jaarwerk, periodiek contact met Finovion. Op verzoek vind er daarnaast frequent overleg plaats over tal van andere onderwerpen.

Finovion kent uitstekend onze behoefte en verwachtingen en acteert proactief daarop. Daarbij wordt er conform overeengekomen processen en structuren gewerkt.

Lees meer »
Casus: ME Graphics

ME Graphics

In de webshop van ME Graphics ‘ME Print & Sign’ kunnen klanten zelf hun signproducten, zoals lichtbakken, reclameborden, freesletters, stickers & folie samenstellen en bestellen. Om dit proces efficiënt te laten verlopen, begeleidt Finovion ons nu om onze webshop te koppelen aan de Exact Online omgeving binnen de Finovion ICT straat. De Finovion ondersteuning is uitstekend.

Lees meer »
Casus: Outdoorpark Reusel

Outdoorpark Reusel

Finovion heeft in betrekkelijk korte tijd de BTW problematiek van Outdoorpark Reusel op orde weten te krijgen.

Er is goed meegedacht om met name de BTW achterstanden die ontstaan zijn door de vorige adviseur in een acceptabel tempo weg te werken.

Na een paar lastige jaren begint voor Outdoorpark de zon ook financieel en fiscaal weer te schijnen.

Lees meer »
Casus: Hanno.Nu

Hanno.Nu

Finovion heeft ruim de tijd voor mij genomen om regelingen met betrekking tot starters uit te leggen. Door het toesturen van financiële overzichten werd het mij al snel duidelijk hoe een jaarberekening werkt. Natuurlijk is het zo dat je al doende leert, maar het zetje bij de start is toch welkom. Hoewel voor mij zelfstandig ondernemen in dit stadium minimaal is, heb ik iemand waar ik bij terecht kan en dat voelt vertrouwt. Het helpt ook om makkelijker risico’s te durven nemen naar meer en anders ondernemen.

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven