Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: BSOWijs!

BSOWijs!

“Grip op de zaak”. Dat is wat wij nu krijgen met de inzet en het advies Finovion. In een eerste gesprek begreep Finovion precies waar wij tegenaan liepen en kwam met een passend voorstel. Finovion helpt ons nu bij het maken van financiële keuzes en bij het beter inrichten van onze financiële administratie. Dat doet Finovion op een heel prettige manier, namelijk in begrijpelijke taal en erg gestructureerd. Wij zijn blij met de keuze voor Finovion!

Lees meer »
Casus: EP2 Autoservice

EP2 Autoservice

Door de uitstekende Finovion begeleiding bij de overname zijn wij met een goed gevoel in 2015 gestart met EP2 Autoservice. Mede door de goede begeleiding, maar ook door het transparante tarief en de persoonlijk benadering hebben wij er direct voor gekozen om onze administratie & financiën uit te besteden aan Finovion.

Lees meer »
Casus: Detacheerder ICQ Groep B.V.

Detacheerder ICQ Groep B.V.

ICQ Groep en Finovion hebben maandelijkse meerdere malen contact met elkaar. Daarbij wordt o.a. ingegaan op de salarisadministratie, de crediteuren en debiteuren administratie, de aangifte loonheffingen en omzetbelasting. Daarnaast heeft ICQ Groep voor wat betreft het jaarwerk, periodiek contact met Finovion. Op verzoek vind er daarnaast frequent overleg plaats over tal van andere onderwerpen.

Finovion kent uitstekend onze behoefte en verwachtingen en acteert proactief daarop. Daarbij wordt er conform overeengekomen processen en structuren gewerkt.

Lees meer »
Casus: June Oegstgeest

June Oegstgeest

Finovion heeft na de de nare ervaring met de vorige accountant snel en adequaat de financiële en administratieve zaken opgepakt. Ik kan nu met een gerust hart mijn winkel binnen de planning openen.

Lees meer »
Casus: Safari Dental Supplies B.V.

Safari Dental Supplies B.V.

Mijn Finovion aanspreekpunt Michiel Bouwman is altijd keurig bereikbaar, zelfs in het weekend. Chapeau!  Tweemaal per maand hebben we kort telefonisch contact of wisselen we informatie per mail uit. In dit contact bespreken we korte financiële punten en hoe ons bedrijf ervoor staat.

Op dit moment werken wij met de boekhoudsoftware Snelstart. Hierin worden alle boekstukken, zoals facturen, offertes en aanmaningen keurig verwerkt. Finovion controleert adequaat elk kwartaal onze boekstukken en zorgt voor de afwikkeling van de belastingen en het jaarwerk.

Daarnaast ontvangen wij regelmatig nieuwsbrieven over de actualiteiten, eindejaartips en wijzigingen in belasting plannen vanuit de overheid zodat we goed op de hoogte blijven en niet verrast worden met dubieuze wetswijzigingen.

Tot slot is Finovion een solide sparringpartner voor alle financiële vraagstukken voor onze activiteiten en regelingen voor onze werkmaatschappij en onze holding. Ook fungeert Finovion als het aanspreekpunt voor onze crediteuren. Finovion heeft ons hierin uitstekend geholpen.

Lees meer »
Casus: Anderplan

Anderplan

Finovion vult mij aan vanaf het punt dat dat nodig is. Ik voer mijn eigen administratie, maar als het specialistisch wordt, of ik heb advies nodig, dan helpt Finovion mij snel en adequaat. Dat maakt dat je je kan focussen op de zaken die er voor je onderneming toe doen. Prettig is te weten dat je daarmee ook niet teveel betaalt. Je hoeft bovendien nooit in de stress te schieten of je wel op tijd bent voor je aangiftes. De stukken zijn altijd op tijd gecontroleerd.

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven