Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: Bax Verkeersopleidingen

Bax Verkeersopleidingen

Jeroen heeft de overgang van mijn vorige boekhouder naar Finovion soepel laten verlopen. Hij denkt graag met mij mee en staat open om zijn visie te geven op financiële vraagstukken die de continuïteit en groei van het bedrijf nu eenmaal met zich meebrengen. Zo maakt Jeroen maandelijks een financiële rapportage die vervolgens persoonlijk wordt toelicht. Hierdoor kan ik ontwikkelingen in de omzet en kosten goed in de gaten houden en kan er, indien nodig, tijdig bijgestuurd worden. Zijn oprechte betrokkenheid bij mijn bedrijf en zijn deskundigheid ontzorgen mij enorm.

 

Lees meer »
Casus: Mooi ook V.O.F.

Mooi ook V.O.F.

Eerst hadden we geen goed overzicht van onze boekhouding en hoe we er voor stonden. Nu wordt onze administratie maandelijks digitaal verwerkt. Zelf factureren we via het administratiepakket van Finovion en kunnen we onze cijfers en gegevens ook inzien. Mooi is dat al onze facturen digitaal gescand zijn en we dus alles digitaal kunnen bekijken. Dit werkt veel sneller en onze papieren administratie bekijken we daardoor nauwelijks meer. Wij doen nu weer helemaal wat we zelf leuk vinden en goed kunnen. Finovion verzorgt onze administratie, verwerkt de lonen van ons personeel en doet de aangiften. Verder krijgen we tussentijdse rapporten en weten we dus hoe we er voor staan!

Lees meer »
Casus: EP2 Autoservice

EP2 Autoservice

Door de uitstekende Finovion begeleiding bij de overname zijn wij met een goed gevoel in 2015 gestart met EP2 Autoservice. Mede door de goede begeleiding, maar ook door het transparante tarief en de persoonlijk benadering hebben wij er direct voor gekozen om onze administratie & financiën uit te besteden aan Finovion.

Lees meer »
Casus: Architectenbureau Van Reeven

Architectenbureau Van Reeven

Vestigingsleider Jeroen ken ik uit mijn netwerk. Wij zien elkaar regelmatig tijdens bijeenkomsten. Nadat ik Jeroen had uitgelegd hoe belangrijk het voor mij en mijn vrouw was om de jaarrekening over 2014 heel snel te hebben, heeft Jeroen alles op alles gezet om de jaarrekening over 2014 op tijd af te krijgen. En dat is gelukt! De geplande en gewenste aankoop van de grond waarop nu ons droomhuis gebouwd is heeft doorgang kunnen vinden!

Lees meer »
Casus: Anderplan

Anderplan

Finovion vult mij aan vanaf het punt dat dat nodig is. Ik voer mijn eigen administratie, maar als het specialistisch wordt, of ik heb advies nodig, dan helpt Finovion mij snel en adequaat. Dat maakt dat je je kan focussen op de zaken die er voor je onderneming toe doen. Prettig is te weten dat je daarmee ook niet teveel betaalt. Je hoeft bovendien nooit in de stress te schieten of je wel op tijd bent voor je aangiftes. De stukken zijn altijd op tijd gecontroleerd.

Lees meer »
Casus: Hanno.Nu

Hanno.Nu

Finovion heeft ruim de tijd voor mij genomen om regelingen met betrekking tot starters uit te leggen. Door het toesturen van financiële overzichten werd het mij al snel duidelijk hoe een jaarberekening werkt. Natuurlijk is het zo dat je al doende leert, maar het zetje bij de start is toch welkom. Hoewel voor mij zelfstandig ondernemen in dit stadium minimaal is, heb ik iemand waar ik bij terecht kan en dat voelt vertrouwt. Het helpt ook om makkelijker risico’s te durven nemen naar meer en anders ondernemen.

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven