Finovion activeert haar klanten
Casussen
Hoe denken onze relaties over Finovion?
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief

Bekijk de casussen en krijg inzicht in onze wijze van samenwerken!

Casus: June Oegstgeest

June Oegstgeest

Finovion heeft na de de nare ervaring met de vorige accountant snel en adequaat de financiële en administratieve zaken opgepakt. Ik kan nu met een gerust hart mijn winkel binnen de planning openen.

Lees meer »
Casus: Dutch aWEARness

Dutch aWEARness

Als innovatief start-up bedrijf zitten wij midden in een groeiproces. Degelijke financiële en administratieve ondersteuning is dan essentieel. Zelf hebben wij geen tijd om onze administratie bij te houden. Wij leveren onze administratie digitaal aan bij Jeroen. Hij verwerkt deze, verzorgt de btw aangiftes en stelt een jaarrekening op. Jeroen combineert een scherp financieel oog met excellente administratieve vaardigheden, alsmede vergaande kennis van EU subsidies, WBSO en belasting regelingen. Mede dankzij Jeroen zien wij ons bedrijf steeds groter worden.

Lees meer »
Casus: Mooi ook V.O.F.

Mooi ook V.O.F.

Eerst hadden we geen goed overzicht van onze boekhouding en hoe we er voor stonden. Nu wordt onze administratie maandelijks digitaal verwerkt. Zelf factureren we via het administratiepakket van Finovion en kunnen we onze cijfers en gegevens ook inzien. Mooi is dat al onze facturen digitaal gescand zijn en we dus alles digitaal kunnen bekijken. Dit werkt veel sneller en onze papieren administratie bekijken we daardoor nauwelijks meer. Wij doen nu weer helemaal wat we zelf leuk vinden en goed kunnen. Finovion verzorgt onze administratie, verwerkt de lonen van ons personeel en doet de aangiften. Verder krijgen we tussentijdse rapporten en weten we dus hoe we er voor staan!

Lees meer »
Casus: Architectenbureau Van Reeven

Architectenbureau Van Reeven

Finovion heeft ervoor gezorgd dat wij ons droomhuis konden bouwen. Mijn Finovion contactpersoon Jeroen Hettema ken ik uit mijn netwerk en kom ik regelmatig tijdens bijeenkomsten tegen. Nadat ik Finovion had uitgelegd hoe belangrijk het voor mij en mijn vrouw was om de jaarrekening over het afgelopen jaar heel snel te hebben, heeft Finovion alles op alles gezet om deze jaarrekening op tijd af te krijgen. En dat is gelukt! De geplande en gewenste aankoop van de grond waarop nu ons droomhuis gebouwd is, heeft doorgang kunnen vinden.

Lees meer »
Casus: Kan Vervoer B.V.

Kan Vervoer B.V.

Daadwerkelijke hulp in administratie land. Zeer betrokken bij de naleving en uitvoering van de rode draad van het bedrijf. Altijd aanwezig voor vragen. Altijd op tijd en duidelijk in de afhandeling. Transparant en eerlijk over het uit te voeren beleid. Partner voor duidelijke financiële ondersteuning.

Wij hebben meerdere diensten onder de vleugel van Finovion, dat maakt het ook direct een stuk makkelijker en duidelijker als je met een vraag zit. De daadwerkelijke vraag en directe hulp hiervan is een goed voorbeeld.

Ten slotte zijn de kosten die er gemaakt worden bespreekbaar en wordt vooraf bepaald of het doorgang kan hebben of niet.

Lees meer »
Casus: Outdoorpark Reusel

Outdoorpark Reusel

Finovion heeft in betrekkelijk korte tijd de BTW problematiek van Outdoorpark Reusel op orde weten te krijgen.

Er is goed meegedacht om met name de BTW achterstanden die ontstaan zijn door de vorige adviseur in een acceptabel tempo weg te werken.

Na een paar lastige jaren begint voor Outdoorpark de zon ook financieel en fiscaal weer te schijnen.

Lees meer »

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven