fbpx

Klantverhaal
Advance Sports Fit Centre

Naam: Advance Sports Fit Centre
Plaats: Zwolle
Branche: Sportschool, personal training
Klant bij: Zwolle Kampen
Fijn persoonlijk contact en goed advies. Een aanrader!
Eddy Anthonio - Zwolle
Daarom geef ik Finovion een 9!
9

Probleem klant

Als sportschoolhouder heb ik geen verstand van administratie en belastingen en houd ik me liefst bezig met mijn leerlingen en klanten. Daarom vertrouwde ik volledig op mijn vorige boekhouder. Een aantal keren per jaar leverde ik een ordner in. Aangezien ik verder weinig hoorde, ging ik er vanuit dat alles in orde was.

Een onaangename verrassing volgde toen ik achteraf veel omzetbelasting moest terugbetalen. De aangiftes waren slechts gedaan op basis van een schatting, zonder de administratie te beoordelen. Bovendien kreeg ik kort daarop een aanmaning en een schatting vanwege te laat indienen van de aangifte inkomstenbelasting. Dat was behoorlijk schrikken en mijn vertrouwen in de boekhouder was volledig verdwenen.

Bekijk hoe we dit hebben opgelost
Waarom hebben wij gekozen voor Finovion
Financiële deskundigheid
Pragmatische houding
Vaste maandelijkse bedragen
Online verwerking financiën
Ontevreden over vorige accountant
Ontevreden over vorige accountant
Financiële deskundigheid
Pragmatische houding
Vaste maandelijkse bedragen
Online verwerking financiën

Finovion schakelen wij in voor:

  • Financiële administratie
  • Online boekhouden
  • Fiscale advisering
  • Jaarrekening
  • Inkomstenbelastingaangifte

Samenwerken met Finovion betekent voor mij:

Rust
Inzicht
Online
Bereikbaar
Advies
Kennis

Mijn Finovion aanspreekpunt

Gerco van Oene
Kantooreigenaar Zwolle Kampen

Meer weten over deze casus?
Neem nu contact op met mij

Oplossing Finovion

“Door zeer snel de administratie van 2015 te verwerken en de aangifte inkomstenbelasting te doen kreeg ik geen boetes en verdere naheffingen. Ik kreeg zelfs geld terug, een fijne meevaller.

De administratie doen we samen in een online boekhoudpakket. Mijn verkoopfacturen maak en verstuur ik nu digitaal naar mijn klanten. Inkoopfacturen en bonnen mail of scan ik naar de digitale postbus. Voor de bank hebben we een automatische koppeling. Finovion verwerkt alles voor mij en trekt aan de bel als dat nodig is.”

Het werkt eigenlijk heel gemakkelijk en kost me nu veel minder tijd. Bovendien geeft het een heel goed gevoel om te weten dat de administratie bij is en ik geen verrassingen achteraf meer krijg. Mijn adviseur bereidt me voor op wanneer ik belasting moet betalen of terugkrijg, zodat ik daar rekening mee kan houden. Als ik vragen heb, krijg ik meestal al binnen één dag een antwoord dat ik begrijp. Ook is het fijn dat ik iedere maand een vast bedrag betaal, zo weet ik precies waar ik aan toe ben.

Wat was het probleem van Advance Sports Fit Centre

Kerncijfers Finovion

medewerkers
klanten
samenwerkingen