fbpx

Boekhoudprogramma nodig?

Bent u op zoek naar een boekhoudprogramma? Kies dan voor de boekhoudsoftware van Finovion en bespaar hoge aanvangsinvesteringen. Finovion heeft namelijk al ingericht boekhoudsoftware voor u klaarstaan en zorgt ervoor dat dit in dit boekhoudprogramma altijd aansluit bij de actuele wetgeving. Bij Finovion kiest u voor eenvoudig boekhoudsoftware YOB of een boekhoudprogramma met vele modules, zoals Twinfield en AccountView. Finovion heeft vele koppelingen tussen dit geselecteerde boekhoudprogramma en andere software operationeel.

Boekhoudsoftware bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhoudprogramma, jaarrekening, salarisadministratie en fiscale advisering.

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. Bij het kiezen van de boekhoudprogramma van Finovion krijgt u een vast aanspreekpunt die uw sector kent en die u met het Finovion boekhoudprogramma op weg kan helpen. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grotere accountantskantoor. Wij hanteren een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Speerpunten boekhoudprogramma bij Finovion:

  • Eenvoudige boekhoudsoftware of boekhoudprogramma met veel functionaliteit;
  • Toegang tot online scan en herkenningssoftware Newviews met koppeling naar uw boekhoudsoftware;
  • Uitgebreide managementrapportages beschikbaar;
  • Direct telefonische contact met u vaste aanspreekpunt bij Finovion.

Informatie over boekhoudprogramma bij Finovion

Wilt u meer informatie over boekhoudsoftware bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw tarief. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.