fbpx

Boekhouder gezocht in uw regio?

Boekhouder gezocht in uw regio die u financieel ontzorgt? Boekhouder gezocht die werkt tegen een vaste prijs? Dan bent u bij financieel adviesbureau Finovion aan het juiste adres. Bij Finovion krijgt u professionele financiële ondersteuning en uitgebreide persoonlijke aandacht. Ook krijgt u bij ons een aanspreekpunt dat proactief met u meedenkt en u helpt bij uw financiën. Samen zetten wij met u financiële acties uit, zodat u de juiste beslissingen op het juiste moment neemt.

Boekhouder gezocht bij Finovion

Finovion is een financieel boekhoudkantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningfiscale advisering.

Finovion heeft in het verleden ruime ervaring opgebouwd met de nieuwe manier van werken die internetboekhouden met zich meebrengt. Finovion heeft de financiële en fiscale kennis in huis die doorgaans alleen aanwezig is bij het grotere accountantskantoor. Boekhouder gezocht in uw regio? Bij Finovion krijgt u deze voor een vast tarief per maand.

Boekhouder gezocht via Finovion biedt u onder meer:

  • Slimme verwerking van boekstukken;
  • Toegang tot online archief met eigen boekstukken;
  • Maken van verkoopfacturen in eigen factuur lay-outs;
  • Telebankieren met mogelijkheden om bankmutaties via internetboekhouden in te lezen of automatisch via de bankkoppeling;
  • Het verzorgen van aangiften omzetbelasting, zelfstandig of door Finovion;
  • Toegang tot eigen boekhoudsoftware met zelf te kiezen opties.

Informatieaanvraag boekhouder gezocht

Wilt u meer informatie over boekhouder gezocht in uw regio? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen we uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag boekhouder gezocht in. Boekhouder gezocht via Finovion biedt u vele voordelen.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.