Finovion activeert

Bent u op zoek naar een bedrijfsadviseur die verder gaat dan alleen het uitleggen van uw cijfers, maar meedenkt over uw complete bedrijfsvoering? En dan ook nog de vertaalslag kan maken naar pragmatisch advies met concrete actiestappen? Of heeft u behoefte aan een frisse blik op uw organisatie? Finovion bedrijfsadvies kan u dit allemaal bieden. Ons bedrijfsadvies gaat een stap verder dan het advies van de doorsnee bedrijfsadviseur. Dit komt omdat Finovion ook een netwerk is van samenwerkende administratiekantoren en accountancyspecialisten. Ons bedrijfsadvies gaat dus hand in hand met up to date financiën.

Het netwerk Finovion bedrijfsadvies

Finovion is een netwerk met ruim 50 aangesloten administratiekantoren en accountancyspecialisten. Al onze relaties krijgen een financiële coach als aanspreekpunt omdat wij vinden dat hier onze echte meerwaarde zit. Het startpunt van Finovion bedrijfsadvies is up to date financiën. De bedrijfsadviseur helpt in het verbeteren van de complete bedrijfsvoering van een bedrijf. Finovion heeft de kennis, continuïteit en professionaliteit in huis, die doorgaans alleen bij het grotere accountantskantoor aanwezig is.

Voordelen Finovion bedrijfsadvies

  • Bedrijfsadviseur met ruime ervaring, die u sector uitstekend kent;
  • Altijd korte lijnen naar uw financiën;
  • Vaste maandbedragen gebaseerd op uw wensen;
  • Pragmatisch advies met uitvoerbare actiepunten.

Meer informatie over Finovion bedrijfsadvies

Het eerste bedrijfsadvies gesprek is bij Finovion gratis. Zo geven wij u een goed beeld van Finovion en kunt u bepalen of er een “klik” bestaat. Finovion bedrijfsadvies brengt uw wensen in kaart en geeft u inzicht in uw maandbedrag. Wilt u weten wat u bij Finovion betaalt? Vul dan onderstaande informatieaanvraag in.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven