Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
Velsen
023-7435880 | velsen@finovion.nl
Kantoor in mijn buurt
Bereken uw tarief
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Finovion Velsen

Welkom op de website van Finovion en de vestigingspagina van Finovion Velsen.

Ik, Lorenz Drost, ben eigenaar en vestigingsleider van het Finovion kantoor Velsen. Ik heb een opleiding tot RA en AA afgerond en ben na enige jaren als vennoot van een accountantskantoor overgestapt naar Finovion. Samen met mijn partner, Elly Hoogland, worden sinds januari 2012 diverse MKB ondernemers en particulieren van financiële – en fiscale adviezen voorzien en verrichten wij administratieve diensten.

Onze kantoorlocatie in Santpoort – Noord is prachtig gesitueerd bij de Naaldkerk aan de Frans Netscherlaan 12a, met uitzicht op de molen de Santhaes en in de nabijheid van de duinen en het strand. Een ideale omgeving om onze ambities waar te maken.

Die ambities zijn: servicegerichte dienstverlening, heldere afspraken over tarieven, afspraken tijdig nakomen en altijd benaderbaar zijn voor vragen en overleg. Cijfers in heldere taal uitleggen.

Als administratie- en advieskantoor willen wij bij de beste ‘jongens’ van de klas behoren. We doen dit redelijk goed want we behoren inmiddels drie jaar achter elkaar tot de top drie van Finovion vestigingen in Nederland op basis van klantwaardering.

Ik zie met belangstelling de reacties tegemoet naar aanleiding van de lancering van onze nieuwe website en geef graag een aanvullende toelichting indien dit gewenst is.

 

Lees meer

Lorenz Drost
Kantooreigenaar Velsen

Contactinformatie

Frans Netscherlaan 12a
2071 AZ - Santpoort Noord
023-7435880
velsen@finovion.nl
Informatie aanvragen
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,6
 • Kantoor in de buurt
  Finiovion Youtube video

  Aangesloten bij:

   

  Finovion Velsen | Uw cijfers actueel met administratiekantoor Velsen

  Hoe actueel zijn de cijfers van uw administratie? Grote kans dat u geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren, daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Velsen – Santpoort dat uw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Velsen als uw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoeft u niet tot het einde van het kwartaal te wachten om uw cijfers in te zien.

  Zicht op uw financiën

  Uw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, u kiest zelf wat u het prettigst vindt. Zo kunnen wij uw administratie bij ons op kantoor in Velsen verwerken, kan uw vaste contactpersoon bij u op locatie langskomen of kunt u er voor kiezen om het zelf via internet te doen. Uw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden uw cijfers door Finovion administratiekantoor Velsen gecontroleerd, nemen wij ze met u door en krijgt u van ons aanvullend advies. Zo houdt u zicht op uw cijfers.

  Advies voor uw financiën uit Velsen – Santpoort

  Ons administratiekantoor Velsen kijkt verder dan cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion wilt uw cijfers gebruiken om u hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor ons niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee u uw plannen voor de toekomst kan scherpstellen.

  Lees meer

   

  Ons administratiekantoor Velsen staat voor u klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken:

  Ook op zoek naar een kantoor dat meedenkt?
  Neem contact op

  Klanttevredenheid !

  Ondernemers beoordelen
  ons met een 9.69.6

  Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
  Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

  Meer diensten
  Naar boven