fbpx

Administratiekantoor Lelystad

 • Persoonlijke aanpak
 • Meedenken over complete bedrijfsvoering
 • Alle kennis in huis

Vraag info aan Bel 0320-416768

Lesley Hol
Kantooreigenaar Lelystad

Contactinformatie

Wijngaard 71
8212 CD - Lelystad
Bekijk op Google Maps

Administratiekantoor Lelystad

Met Finovion bied ik je graag het beste van twee werelden: een professioneel landelijk werkend financieel adviesbureau met een persoonlijk aanspreekpunt bij jou in de buurt. Dat is wat mijn kantoor uniek maakt en zorgt voor de beste basis in zakelijke relaties.

Dit betekent voor jou dat je lokaal contact houdt met steeds dezelfde financieel deskundige. Een vertrouwenspersoon die je niet alleen ontzorgt in repeterend administratief werk. Maar die je ook in begrijpelijke taal uitleg geeft over je cijfers én met wie je daar altijd telefonisch over kunt klankborden.

Tegelijkertijd kunnen we als landelijk netwerk ervoor zorgen dat de continuïteit van onze dienstverlening nooit in gevaar komt. Want wat er ook gebeurt, onze werkzaamheden voor al onze klanten lopen moeiteloos door. Onder meer dankzij onze centraal ingerichte ICT-straat waar we allemaal mee werken. Elkaar vervangen is dan ook geen enkel probleem.

Bovendien haal je met ons netwerk extra kennis in huis waarmee we als team van specialisten kunnen meedenken over je complete bedrijfsvoering, ook voorbij de cijfers.

Met ons werk je met andere woorden professioneel en persoonlijk samen. Waardoor je cijfers geen geheimen meer voor je hebben en jij als ondernemer nooit een nummer hoeft te zijn.

Lees meer

6 Redenen voor contact

 • Gratis offerte
 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Finovion bestaat ruim 15 jaar
 • Meer dan 4000 klanten
 • Klantscore van 9,5
 • Kantoor in de buurt
Vraag info aan
Aangesloten bij:

Wat zeggen klanten

MKB informatieaanvraag Lelystad

Wil je weten wat Finovion voor je kan betekenen? Vul dan onze informatieaanvraag in en wij geven jou inzicht in onze dienstverlening. Het eerste contact is altijd vrijblijvend en gratis.

9.5/10 bekijk 245 reviews
 • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Administratiekantoor Lelystad

Jouw cijfers actueel met administratiekantoor Lelystad

Hoe actueel zijn de cijfers van jouw administratie? Grote kans dat je geduld moet uitoefenen tot de volgende aangifte. In een kwartaal kan veel gebeuren. Daarom vinden we bij Finovion administratiekantoor Lelystad dat jouw cijfers up-to-date moeten zijn. Kies daarom administratiekantoor Lelystad als jouw betrouwbare partner in financiële zaken. Dan hoef je niet tot het einde van het kwartaal te wachten om je cijfers in te zien.

Zicht op jouw financiën bij administratiekantoor Lelystad

Jouw administratie wordt op regelmatige basis in de boekhouding verwerkt. Dit kan op verschillende manieren, je kiest zelf wat je het prettigst vindt. Zo kunnen wij jouw administratie bij ons op kantoor in Lelystad verwerken, kan je vaste contactpersoon bij je op locatie langskomen of kun je er voor kiezen om het zelf online te doen. Jouw wensen staan bij ons centraal. Na het invoeren worden jouw cijfers door Finovion administratiekantoor Lelystad gecontroleerd, nemen wij ze met je door en krijg je van ons aanvullend advies. Zo houd je zicht op jouw cijfers.

Advies voor jouw financiën bij administratiekantoor Lelystad

Ons administratiekantoor Lelystad kijkt verder dan de cijfers en kiest voor een actieve en persoonlijke benadering. Elke ondernemer heeft zijn beweegredenen en doelstellingen. Finovion administratiekantoor Lelystad wil jouw cijfers gebruiken om je hierbij te ondersteunen. Cijfers zijn voor administratiekantoor Lelystad niet zomaar behaalde resultaten, maar bieden inzicht, overzicht en kennis waarmee je jouw plannen voor de toekomst kan scherpstellen. De omvang van het Finovion kantorennetwerk met 50+ kantoren in Nederland zorgt ervoor dat er voldoende specialismen in huis zijn om alle ondernemers vraagstukken tot een goed einde te kunnen brengen. Finovion kan dus als één loket voor iedere ondernemer fungeren.

Lees meer

Ons administratiekantoor Lelystad staat voor je klaar voor ondersteuning bij de volgende zaken: