Finovion activeert

Administratiekantoor beginnen

Een advies en administratiekantoor beginnen is niet eenvoudig. Hoewel u voor het beginnen van een administratiekantoor relatief weinig investeringen hoeft te doen, betekent het vaak toch dat u al snel inkomsten nodig heeft om uw privélasten te dekken in de tijd dat u werkt aan de groei van uw eigen administratiekantoor. Finovion kan u helpen om deze groei van uw administratiekantoor te versnellen.

Finovion ondersteuning bij administratiekantoor beginnen

Door het beginnen van een administratiekantoor binnen het Finovion netwerk, kunnen wij ervoor zorgen dat u tijd vrij krijgt om uw klanten nog beter te adviseren. De twee onderstaande voorbeelden demonstreren dit.

Finovion heeft een professionele ICT straat voor uw kantoor operationeel, waar u vanaf de start van uw kantoor direct gebruik van kunt maken. Software is aan elkaar gekoppeld, invoer van dezelfde gegevens hoeft slechts op één plek te gebeuren en de inrichting van de software is door ons servicekantoor gebeurd. U hoeft bij het administratiekantoor beginnen dus geen onnodige tijd te besteden aan de opzet en onderhoud van uw financiële software.

Een ander voorbeeld is dat Finovion de afgelopen jaren een methodiek heeft ontwikkeld waarbij u makkelijker klanten werft. Dit betekent onder meer dat wij samen een actieplan marketing voor de eerste periode opstellen, dat u de eerste periode extra begeleiding krijgt in verkoop en marketing, dat u informatieaanvragen automatisch doorgestuurd krijgt vanuit diverse Finovion websites en dat het Finovion belbureau voor u ingeschakeld kan worden. Door het hanteren van deze werkwijze is bewezen dat financiële mensen zonder ervaring met verkoop, toch hun eigen klantenportefeuille kunnen opbouwen.

Investering administratiekantoor beginnen

Om een goede afweging te kunnen maken is het van belang dat de investering van een administratiekantoor beginnen in het Finovion netwerk wordt afgezet tegen het zelfstandig starten van een administratiekantoor.

De kosten die wij voor u maken ten aanzien de financiële software worden aan u doorbelast en zijn afhankelijk van het aantal gebruikers op uw kantoor. Door de omvang van het Finovion netwerk bespaart u gelijk kosten omdat wij behoorlijke kortingen bij onze leveranciers krijgen.

Verder rekent Finovion een maandelijkse vergoeding voor de tijd die het servicekantoor bezig is om de Finovion formule in stand te houden en verder te professionaliseren. Hoe groot of hoe klein uw kantoor ook is, wij kunnen voor u een berekening maken dat aansluiten bij Finovion altijd een besparing in tijd en geld oplevert.

Vrijblijvend informatie administratiekantoor beginnen aanvragen

Spreekt het administratiekantoor beginnen u aan? Bekijk dan aanvullende informatie of vul de onderstaande aanvraag vrijblijvend in.

Contactaanvraag kandidaat franchisenemer

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven