Op zoek naar een administratie kantoor?

Bent u op zoek naar een administratie kantoor dat uw administratie geheel of gedeeltelijk overneemt? Zoekt u een administratie kantoor dat de expertise in huis heeft die doorgaans alleen aanwezig is bij grotere accountantskantoren? Dan bent u bij het Finovion administratie kantoor in uw regio aan het juiste adres. Finovion brengt het beste van twee werelden samen, namelijk de persoonlijkheid en betrokkenheid van het kleinere kantoor en de professionaliteit en kennis van het grotere accountantskantoor.

Administratie kantoor bij Finovion

Finovion is een financieel administratie kantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen, fiscale advisering.

Bij de uitvoering van uw administratie leggen wij de nadruk op het persoonlijke contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van de cijfers. U krijgt een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Administratie kantoor Finovion hanteert een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Speerpunten van administratie kantoor Finovion

  • Online, innovatief en vooral bij de tijd;
  • Transparantie in prijs door maandelijkse abonnementen;
  • Scannen van uw boekstukken naar de digitale postbus bij Finovion;
  • Financiële coach die met u meedenkt;
  • Toegang tot online software, waarin u (een deel van) de werkzaamheden zelf kan uitvoeren.

Meer informatie over administratie kantoor

Wilt u meer informatie over administratie kantoor Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen we uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven