fbpx

Online boekhouden met Accountview

Wilt u meer betrokken zijn bij uw eigen boekhouding? Wilt u niet alleen inzicht hebben in de resultaten van de afgelopen periode, maar ook in uw toekomstige financiële positie? Of wilt u eenvoudig factureren en tegelijk alle boekingen automatisch laten verwerken? Dat kan met de online software Accountview bij Finovion. Het boekhoudprogramma Accountview is zo ontwikkeld dat gevorderde boekhouders alle mutaties gemakkelijk kunnen invoeren, maar ook ondernemers die minder ervaring hebben met boekhouden kunnen met AccountView goed uit de voeten. Finovion werkt naast Accountview met de boekhoudsoftware YOB en Twinfield en geeft u de zekerheid van een veilige administratie. U kunt met ons afspreken welke taken u zelf uitvoert en welke taken wij van u overnemen.

Accountview bij Finovion

Finovion is een financieel advieskantoor met ruim 30 vestigingen in Nederland. Organisaties binnen het MKB kunnen bij Finovion terecht voor onder meer boekhouden, salarisadministratie, jaarrekeningfiscale advisering.

Bij Finovion krijgt u een vast aanspreekpunt die uw sector uitstekend kent en aan wie u onbeperkt telefonische vragen kunt stellen. Voor online boekhouden Accountview hanteren wij een transparante prijsstelling door te werken tegen vaste abonnementen.

Speerpunten bij Finovion

  • Direct actueel inzicht in uw financiële situatie;
  • Eenvoudige en duidelijke rapporten;
  • Snellere invoer en daardoor hogere productiviteit;
  • Vele koppelmogelijkheden met branchesoftware;
  • Aantrekkelijke prijsstelling per module;
  • Back-up mogelijkheden via Finovion aanwezig.

Meer informatie over Accountview bij Finovion

Wilt u meer informatie over AccountView bij Finovion? In overleg met u brengen wij graag uw wensen in kaart en bepalen uw vast maandelijks abonnement. Vul dan de onderstaande informatieaanvraag in en wij nemen contact met u op om de voordelen van Accountview toe te lichten.

MKB informatieaanvraag

  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.