Accountantskantoor Rotterdam Kralingen

Wij, Linda en Jan Willem, zijn samen bij Finovion het Accountantskantoor Rotterdam Kralingen gestart. Onze speerpunten zijn om een kwalitatief en innovatief kantoor te zijn, waarbij wij verder gaan dan alleen het doen van de boekhouding. Wij zijn beiden Registeraccountant en hebben jarenlange ervaring in het adviseren en het samenstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wij hebben een divers klantenpakket (o.a. productieondernemingen) met verschillende ERP-systemen. Het geven van hoogwaardig financieel advies (bijvoorbeeld het optimaliseren van managementinformatiesystemen en opstellen prognoses) en proactief meedenken met klanten staat voorop. Hierbij heeft u een vast aanspreekpunt die u ontzorgt. Dit zorgt voor grip op uw zaak. Als ondernemer heb je een visie, wil je de bedrijfsvoering optimaliseren en kijk je graag vooruit. Daarom vinden wij het belangrijk dat de financiële administratie betrouwbaar en realtime is, zodat dit als startpunt gebruikt kan worden. Hierbij denken wij proactief en oplossingsgericht mee met onze klanten. De ondernemer weet dan waar hij aan toe is en de juiste beslissingen kunnen dan tijdig genomen worden.

Jan Willem Voorberg MSc RA & Linda van Prooijen MSc RA
Kantooreigenaren Rotterdam Kralingen

ACCOUNTANTSKANTOOR ROTTERDAM KRALINGEN

Daarom Finovion Accountancy Rotterdam Kralingen!

Accountantskantoor Rotterdam Kralingen helpt aan grip op uw zaak. Grip op de zaak betekent volgens Finovion weten wat er zich afspeelt in uw organisatie, up to date cijfermateriaal en realistische prognoses. Accountantskantoor Rotterdam Kralingen helpt MKB bedrijven van klein tot groot bij het op orde krijgen van de financiële systemen en het voldoen aan de wetgeving. Onze diensten bieden wij aan tegen vaste abonnementen.

Samenstellen en controleren jaarrekening

Uit uw jaarrekening blijkt hoe uw bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid. De accountant van Finovion, dan wel een externe accountant stelt deze jaarrekening samen volgens wettelijke eisen. Als u een BV hebt, moet u de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Accountant en fiscale zaken

Finovion Accountantskantoor Rotterdam Kralingen adviseert over verschillende fiscale zaken. Een ondernemingsvorm, bijvoorbeeld een BV, heeft vergaande fiscale, maar ook juridische consequenties. Onze vestiging in Rotterdam Kralingen adviseert u welke ondernemingsvorm het beste bij u past. Als u een starter bent, kan een gesprek met ons hierover zinvol zijn. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maar ook als u al jaren een bedrijf hebt, is het verstandig om uw ondernemingsvorm en -structuur samen met ons door te nemen. Er kunnen goede redenen zijn om te kiezen voor een andere ondernemingsvorm. Dit speelt vooral als uw onderneming is gegroeid of juist in omvang is afgenomen. En vergeet het internationale zakendoen niet. Ook hierbij komen veel (internationale) fiscale kwesties om de hoek kijken. De fiscale aangiften doet Finovion Accountantskantoor Rotterdam Kralingen ook voor u, gewoon omdat het erbij hoort.

Advies over verkoop en subsidies

Staat u op het punt om uw bedrijf te verkopen? Dan hebt u behoefte aan iemand die u met raad en daad terzijde staat. Accountantskantoor Rotterdam Kralingen weet wat er allemaal bij komt kijken. Ook voor het kopen van een bedrijf kunt u gebruikmaken van onze expertise. Wij kijken tijdens het hele proces met u mee: van de voorbereiding tot en met de overdracht.

Sluit een project van uw bedrijf aan op het overheidsbeleid of dient het een maatschappelijk doel? Dan komt uw bedrijf wellicht in aanmerking voor één van de vele financierings- en subsidieregelingen. Ons accountantskantoor Rotterdam Kralingen heeft toegang tot een subsidiedatabank en vertelt u welke mogelijkheden wellicht voor u interessant zijn.

Contactinformatie

Hoogstraat 61b
3011 PH - Rotterdam Kralingen
010-2092905
rotterdamaccountancy@finovion.nl

Informatie aanvragen

Download brochures

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven