Accountantskantoor Pijnacker

Mijn motto: “Omdat ik vind dat het anders moet!”

Wij helpen ondernemers ongeacht hun grootte bij het op orde houden van hun financiën en trekken aan de bel als wij dat nodig vinden.

Pro-actief, met de modernste software en niet te duur. En dankzij de lidmaatschappen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs zit het met de kwaliteit wel goed.

Ferdi Hakvoort
Kantooreigenaar Pijnacker

ACCOUNTANTSKANTOOR PIJNACKER

Daarom Finovion Accountancy Pijnacker!

Accountantskantoor Pijnacker helpt aan grip op uw zaak. Grip op de zaak betekent volgens Finovion weten wat er zich afspeelt in uw organisatie, up to date cijfermateriaal en realistische prognoses. Accountantskantoor Pijnacker helpt MKB bedrijven van klein tot groot bij het op orde krijgen van de financiële systemen en het voldoen aan de wetgeving. Onze diensten bieden wij aan tegen vaste abonnementen.

Samenstellen en controleren jaarrekening

Uit uw jaarrekening blijkt hoe uw bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid. De accountant van Finovion, dan wel een externe accountant stelt deze jaarrekening samen volgens wettelijke eisen. Als u een BV hebt, moet u de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Accountant en fiscale zaken

Finovion Accountantskantoor Pijnacker adviseert over verschillende fiscale zaken. Een ondernemingsvorm, bijvoorbeeld een BV, heeft vergaande fiscale, maar ook juridische consequenties. Onze vestiging in Pijnacker adviseert u welke ondernemingsvorm het beste bij u past. Als u een starter bent, kan een gesprek met ons hierover zinvol zijn. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maar ook als u al jaren een bedrijf hebt, is het verstandig om uw ondernemingsvorm en -structuur samen met ons door te nemen. Er kunnen goede redenen zijn om te kiezen voor een andere ondernemingsvorm. Dit speelt vooral als uw onderneming is gegroeid of juist in omvang is afgenomen. En vergeet het internationale zakendoen niet. Ook hierbij komen veel (internationale) fiscale kwesties om de hoek kijken. De fiscale aangiften doet Finovion Accountantskantoor Pijnacker ook voor u, gewoon omdat het erbij hoort.

Advies over verkoop en subsidies

Staat u op het punt om uw bedrijf te verkopen? Dan hebt u behoefte aan iemand die u met raad en daad terzijde staat. Accountantskantoor Pijnacker weet wat er allemaal bij komt kijken. Ook voor het kopen van een bedrijf kunt u gebruikmaken van onze expertise. Wij kijken tijdens het hele proces met u mee: van de voorbereiding tot en met de overdracht.

Sluit een project van uw bedrijf aan op het overheidsbeleid of dient het een maatschappelijk doel? Dan komt uw bedrijf wellicht in aanmerking voor één van de vele financierings- en subsidieregelingen. Ons accountantskantoor Pijnacker heeft toegang tot een subsidiedatabank en vertelt u welke mogelijkheden wellicht voor u interessant zijn.

Contactinformatie

Westlaan 28
2641 DM - Pijnacker
015-2023004
pijnacker@finovion.nl

Informatie aanvragen

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 8.68.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven