Accountant Pijnacker
015-2023004 | ferdi@fha-advies.nl

Specialist Accountant Pijnacker

Mijn motto: “Omdat ik vind dat het anders moet!”

Mr. Ferdi Hakvoort AA RB helpt ondernemers ongeacht hun grootte bij het op orde houden van hun financiën en trekken aan de bel als wij dat nodig vinden.

Pro-actief, met de modernste software en niet te duur. En dankzij de lidmaatschappen van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en het Register van Belastingadviseurs zit het met de kwaliteit wel goed.

Ferdi Hakvoort
Kantooreigenaar Accountant Pijnacker

ACCOUNTANTSKANTOOR PIJNACKER

Samenwerking FHA Accountancy Pijnacker en Finovion

Finovion werkt samen met FHA Accountancy Pijnacker en maakt regelmatig voor haar klanten gebruik van de accountancy diensten van FHA Accountancy Pijnacker.

FHA Accountantskantoor Pijnacker helpt MKB bedrijven van klein tot groot bij het op orde krijgen van de financiële systemen en het voldoen aan de wetgeving. De diensten worden aangeboden tegen vaste abonnementen.

Samenstellen en controleren jaarrekening

Uit uw jaarrekening blijkt hoe uw bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid. FHA accountantskantoor Pijnacker stelt deze jaarrekening samen volgens wettelijke eisen. Als u een BV hebt, moet u de jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel.

Accountant en fiscale zaken

FHA Accountantskantoor Pijnacker adviseert over verschillende fiscale zaken. Een ondernemingsvorm, bijvoorbeeld een BV, heeft vergaande fiscale, maar ook juridische consequenties. FHA accountantskantoor Pijnacker adviseert u welke ondernemingsvorm het beste bij u past.

Als u een starter bent, kan een gesprek met hierover zinvol zijn. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Maar ook als u al jaren een bedrijf hebt, is het verstandig om uw ondernemingsvorm en -structuur samen met FHA Accountancy door te nemen.

Er kunnen goede redenen zijn om te kiezen voor een andere ondernemingsvorm. Dit speelt vooral als uw onderneming is gegroeid of juist in omvang is afgenomen. En vergeet het internationale zakendoen niet. Ook hierbij komen veel (internationale) fiscale kwesties om de hoek kijken. De fiscale aangiften doet FHA accountantskantoor Pijnacker ook voor u, gewoon omdat het erbij hoort.

Contactinformatie

Westlaan 28
2641 DM - Pijnacker
015-2023004
ferdi@fha-advies.nl

Informatie aanvragen
  • Op dit formulier is onze privacyverklaring van toepassing.

Klanttevredenheid !

Ondernemers beoordelen
ons met een 9.69.6

Helder! Cijfers in heldere taal uitleggen. Dat is de kracht van Finovion.
Ook helder: een vast maandelijks abonnement, waarin u zonder extra kosten altijd met telefonische vragen kunt komen.

Meer diensten
Naar boven